Το μεγάλο ψέμα: Με αυτά και με εκείνα ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς βοήθησε να εκλεγεί …”ρωσόφιλος” Πρόεδρος στην Κύπρο!!!

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (Α), Αλέξης Τσίπρας, συνομιλεί με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, κατά τη διάρκεια της συνάντήσης τους, στην Αθήνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ANDREA BONETTI




Είπα να μην γράψω ξανά για τον Έλληνα Επίτροπο Μαργαρίτη Σχοινά, αλλά δεν με αφήνει να …αγιάσω. Δεν έπρεπε να σπεύσει να συγχαρεί από τους πρώτους τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας; Έπρεπε. Και όμως δεν το έπραξε.

Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες. Εκτός αν έκανε κάτι άλλο… Αν έστειλε sms στον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως κάνουν αρκετοί από αυτούς που πολέμησαν την προεδρική υποψηφιότητα του.

Όταν ο κ. Σχοινάς καλούσε στα …άρματα τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τους Συναγερμικούς οπαδούς, για να μην αλώσει (δήθεν) ο Βλαδίμηρος Πούτιν το Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας, έδειχνε ως Δούρειο Ίππο τον εκλεγμένο Πρόεδρο της Κύπρου.

Ο λαός δεν τους άκουσε, διότι ο κ. Χριστοδουλίδης δεν είναι φιλορώσος, αλλά καθαρά φιλοδυτικός. Το τηλεφώνημα του γερουσιαστή και προέδρους της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, πρώτου μεταξυ των πρώτων, έστειλε το μήνυμα. Θα στήριζε ο κ. Μενέντεζ ένα φιλορώσο πολιτικό;

Έχετε παρανοήσει όλοι και όλες στις Βρυξέλλες;

Ο Αμερικανός Δημοκρατικός γερουσιαστής δεν θα το έκανε ποτέ, δεν θα υποστήριζε κανένα φιλορώσο πολιτικό, διότι είναι ο ίδιος σφοδρός αντικομμουνιστής, η οικογένεια του οποίου υπέφερε τα πάνδεινα από το καθεστώς του Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος εξόρισε τους αγαπημένους του γονείς στην Αμερική.

Ο κ. Μενέντεζ συνεργάστηκε απόλυτα με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών και μαζί και με τον Νίκο Δένδια πέτυχαν τον East Med Act και δρομολόγησαν την άρση του εμπάργκο όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία. Ο νυν υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης ΔΕΝ είχε καμία ανάμειξη στο συγκεκριμένο θέμα. Εικάζω μάλιστα ότι διαφωνούσε!!!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, προσκάλεσε ήδη τον κ. Χριστοδουλίδη να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον, και του ετοιμάζει μεγάλες τιμές.

Σε ότι αφορά τον «Ξανθό Ηγέτη» του «Ξανθού Ορθόδοξου Έθνους» τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είναι εισβολέας και δολοφόνος, μετά την άνανδρη εισβολή στην Ουκρανία. Και ακόμα χειρότερα είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος ισλαμιστής πρόεδρος του κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά μέσα στο ΝΑΤΟ εναντίον της Δυτικής Συμμαχίας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Βέβαια ο μεγαλύτερος ψεύτης, που παρέσυρε τον κ. Σχοινά στο ατόπημα του, είναι πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος της Κύπρου, που ευεργετήθηκε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας με μεγάλες θέσεις, και με παχυλούς μισθούς στην πλάτη των κορόϊδων. Στη συνέχεια πρόδωσε τον Νίκο Αναστασιάδη με αισχρό τρόπο. Όταν έμεινε άνεργος, αν δεν κάνω λάθος, τον μάζεψε στο γραφείο του ο κ. Σχοινάς. Αυτός έπεισε τον Έλληνα Επίτροπο να ξεκινήσει τον πόλεμο εναντίον του νέου Προέδρου της Κύπρου. 

Μιχάλης Ιγνατίου
Hellas Journal

Μία δήλωση του κ. Σχοινά για τον Πούτιν που ήταν fake news: Και οι ταυτόσημες δηλώσεις με την Εύα Καϊλή για το Κατάρ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ, ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ – ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΕΔΩ

Τον Μαργαρίτη Σχοινά θα τον ακολουθεί το ψέμα για την Κύπρο: Σήμερα έχουν εκλογές στο νησί, αλλά ΔΕΝ θα εκλέξουν Πρόεδρο τον άνθρωπο του …Πούτιν!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: