Τον Μαργαρίτη Σχοινά θα τον ακολουθεί το ψέμα για την Κύπρο: Σήμερα έχουν εκλογές στο νησί, αλλά ΔΕΝ θα εκλέξουν Πρόεδρο τον άνθρωπο του …Πούτιν!!!

FILE PHOTO: Ο αντιπρόεδρος της Ε.Ε. Μαργαρίτης Σχοινάς φωτογραφίζεται με την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη στην τελετή παράδοσης του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, στο Μουσείο της Ακρόπολης, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Ο Επίτροπος της Ελλάδας και αντιπρόεδρος της «διεφθαρμένης» Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, δεν τόλμησε να …«αποκαλύψει» τον προεδρικό υποψήφιο που δήθεν αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα του Βλαδίμηρου Πούτιν, του «Ξανθού Ηγέτη» του «Ξανθού Γένους».

(Σ.Σ.: Λίγο χιούμορ απαιτείται τούτες τις μέρες. Διότι ο αυταρχικός πρόεδρος της Ρωσίας είναι ο πιο φιλότουρκος ηγέτης της μεγάλης χώρας από την Επανάσταση του 1917).

Ο κ. Σχοινάς, λοιπόν, σιώπησε όλους αυτούς τους μήνες, αλλά επιχείρησε μέσω της εφημερίδας Πολίτης, σε ένα αλλοπρόσαλλο κείμενο με …ανεπιβεβαίωτες, όπως γράφει συνέχεια, πληροφορίες, να εντάξει την βλακεία που πέταξε πριν 8-9 τόσους μήνες, στο «κλίμα των ημερών», που βοηθά στην ασύστολη συνωμοσιολογία.

Η εφημερίδα ανακάλυψε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι άνθρωπος του …Σεργκέι Λαβρόφ, και όχι του Βλαδίμηρου. Διότι, όπως προφανώς θα ήθελε να μας πει ο συνάδελφος που έγραψε το κείμενο στον Πολίτη, άλλο ο Λαβρόφ και άλλο ο Πούτιν. Πως όχι;…

Άρα πρέπει να μας πει, τέλος πάντων, ο κ. Σχοινάς, ποιος εξυπηρετεί τα συμφέροντα της αυταρχικής και κατοχικής Ρωσίας. Φυσικά, ΔΕΝ θα τολμήσει. Αν είχε στοιχεία θα το είχε κάνει όλους αυτούς τους μήνες που τον προκαλούμε….

Διότι, όπως είπαμε εδώ και τόσους μήνες, όλη η ιστορία είναι ένα καραμπινάτο Fake News. Ο Έλληνας Επίτροπος ελέγχεται γι’ αυτό. Συχνά-πυκνά θα του υπενθυμίζουμε το ψέμα του και θα δημοσιοποιήσουμε ευρύτερα την απαράδεκτη παρέμβαση του στις εσωτερικές υποθέσεις της Κύπρου. Η Κομισιόν μπορεί να λέει ότι μπορεί να …παρεμβαίνει στις υποθέσεις κρατών-μελών, αλλά ας τολμούσε να το κάνει στη Γερμανία ή στη Γαλλία…

Θυμίζω ξανά, ότι Ρώσοι ολιγάρχες που αγόρασαν κυπριακά διαβατήρια, πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ στο κόμμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, με το οποίο συνεργάζεται ο Έλληνας Επίτροπος. Αλλά ο κ. Σχοινάς τσιμουδιά για τον Αβέρωφ Νεοφύτου, που ως πρόεδρος παρέλαβε τα ρωσικά χρήματα.

Μιχάλης Ιγνατίου
Hellas Journal

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ, ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ – ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΕΔΩ

Όσο ο κ. Σχοινάς αρνείται να δεχθεί το ψέμα του, εμείς θα επιμένουμε: Ποιοι προεδρικοί υποψήφιοι στην Κύπρο παίζουν το παιγνίδι του Πούτιν;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: