Μία δήλωση του κ. Σχοινά για τον Πούτιν που ήταν fake news: Και οι ταυτόσημες δηλώσεις με την Εύα Καϊλή για το Κατάρ

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς μιλάει κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής βραβείων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ 2022, στη Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Για τον Επίτροπο της Ελλάδας στην Κομισιόν, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, χρειάζονται πλέον πολλές γραμμές. Για να αναφερθούμε στον βίο και την πολιτεία του. Αλλά απαιτείται έρευνα, διότι εμείς ψάχνουμε πάντα… Και βρίσκουμε.

Ξεκινώ με τη διάψευση του ότι δεν έχει καμία σχέση με το σκάνδαλο που συγκλονίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και ότι έλαβε μόνο ασήμαντα δώρα από την κυβέρνηση του Κατάρ:

  • Μία μπάλα και μερικά σοκολατάκια τα οποία έδωσε στον σωφέρ που τον τριγυρνούσε στην πρωτεύουσα του Εμιράτου, όταν επισκέφθηκε το Κατάρ.

Όμως, οι δηλώσεις του για τους αυταρχικούς ηγέτες της χώρας είναι πολύ προβληματικές και ομοιάζουν με αυτές της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή. Άρα, έλεγαν τα ίδια για το Κατάρ, τη χώρα που κατηγορείται για τους θανάτους χιλιάδων ξένων εργατών. Τα ίδια έλεγε και η περίφημη Ούρσουλα, το αφεντικό του κ. Σχοινά (ΕΔΩ).

Τα ίδια και χειρότερα έκαναν, οι ηγεσίες στο Βερολίνο και το Παρίσι. Για να τους λυπηθεί ο στυγνός Εμίρης και να τους δώσει λίγο φυσικό αέριο.

Εμάς, βεβαίως, μας προβληματίζει ΚΑΙ η ένοχη σιωπή του για την ανάρμοστη ανάμειξη του στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου, υπέρ του υποψηφίου της Δεξιάς, του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Βλέπω και ξαναβλέπω το βίντεο με τις δηλώσεις του. Μου δείχνει πολιτικό που δεν έχει κουκούτσι μυαλό.

Πρέπει να μιλήσει διότι μας ενδιαφέρει όλους αν οι Βρυξέλλες εντόπισαν ότι ο Βλαδίμηρος Πούτιν, θα επιδιώξει να εκλέξει στην Κύπρο πρόεδρο, ο οποίος θα εξυπηρετεί τον αυταρχικό ηγέτη της Ρωσίας.

Γι’ αυτό απαιτείται να μιλήσει σαν άνδρας. Εάν έκανε …«πατάτα» να το παραδεχθεί να τελειώνουμε. Δεν είναι ο πρώτος πολιτικός, ούτε θα είναι ο τελευταίος, που διασπείρει fake news…

Μιχάλης Ιγνατίου
Hellas Journal

Όσο ο κ. Σχοινάς αρνείται να δεχθεί το ψέμα του, εμείς θα επιμένουμε: Ποιοι προεδρικοί υποψήφιοι στην Κύπρο παίζουν το παιγνίδι του Πούτιν;

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: