Θα λάβει θέση ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εναντίον του Μαυρογιάννη; Είναι αντίθετος με την επάνοδο του ΑΚΕΛ στην εξουσία

FILE PHOTO: Στιγμιότυπο από τον χαιρετισμό του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην εκδήλωση για τη λήξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου των Πολιτών. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ενδεχομένως να τοποθετηθεί αύριο δημόσια σε σχέση με την κατάσταση όπως διαμορφώνεται ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, καθώς και για τη στάση του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) στο θέμα αυτό, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ αν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρόκειται να τοποθετηθεί δημόσια για τα τεκταινόμενα σε ό,τι αφορά τις προεδρικές εκλογές αλλά και την απόφαση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ενόψει του δεύτερου γύρου, καλά ενημερωμένες πηγές απάντησαν: «Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει».

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να επιστρέψει αργά απόψε στην Κύπρο από τις Βρυξέλλες, όπου μετέβη για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης διεμήνυσε στον Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα εργαστεί για να μην επιστρέψει το ΑΚΕΛ στην εξουσία μέσω του Ανδρέα Μαυρογιάννη. Ο τελευταίος τονίζει συνέχεια ότι αυτός θα είναι ο πρόεδρος και όχι ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

“Καζάνι” που βράζει ο ΔΗΣΥ, πάει για διάλυση: Ο υπουργός Νουρής εναντίον στελεχών που υποστηρίζουν τον Μαυρογιάννη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: