Τα τσαρούχια των Ευζώνων… έδωσαν σε Αμερικανίδα διεθνές βραβείο φωτογραφίας [photos]

Μια από τις φωτογραφίες της 18χρονης Ιζαμπέλα Σμιθ από τους Εύζωνες στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Photo via Instagram@travelphotographeroftheyear




Η 18χρονη Αμερικανίδα Ιζαμπέλα Σμιθ ασχολείται από μικρή με την ταξιδιωτική φωτογραφία. Είχε κερδίσει στα 14 της χρόνια πάλι πρώτο βραβείο για μια φωτογραφία της από το Μαρόκο.

Φέτος, η Σμιθ αναδείχθηκε ” Young Travel Photographer of the Year” χάρη στις φωτογραφίες που τράβηξε από την αλλαγή φρουράς των Ευζώνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

” Η Ιζαμπέλα Σμιθ κέρδισε την κατηγορία νεαρών φωτογράφων 15 – 18 ετών με ένα συναρπαστικό φάκελο φωτογραφιών των Ευζώνων στρατιωτών μπροστά από το Ελληνικό μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Η αλλαγή της φρουράς είναι θέαμα τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους ντόπιους. Η Ιζαμπέλα απαθανάτισε αυτή την τελετή με έναν πολύ ασυνήθιστο και δημιουργικό τρόπο, όπως μπορείτε να δείτε, με ένα σύνολο τολμηρών εικόνων”, αναφέρει στην ανάρτησή του για την ανακοίνωση του βραβείου το Travel Photographer of the Year.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: