Πήγαν να το σκάσουν από τα σύνορα των Ευζώνων: Συνελήφθησαν 7 Κροάτες χούλιγκαν

Ο Στέφεν Τσούμπερ αφήνει λουλούδια στον τόπο της δολοφονίας του Μιχάλη, στη Νέα Φιλαδέλφεια. PHOTO: via Facebook@ ΠΑΕ ΑΕΚ




Eπτά Κροάτες συνελήφθησαν πριν από λίγο στα σύνορα των Ευζώνων, επιχειρώντας να διαφύγουν από την Ελλάδα μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στο θάνατο του Μιχάλη, του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, βρέθηκαν μαχαίρια και ρόπαλα στο βαν που επέβαιναν, δηλαδή οι επτά Κροάτες ανήκαν στο κομβόι των τουλάχιστον 120  χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έφτασε στην Αθήνα, παρά την απαγόρευση της UEFA για μετακίνηση οπαδών.

Συνολικά, για τα επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη είχε ανακοινωθεί ότι είχαν συλληφθεί χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια 98 άτομα. Ετσι,  μέχρι  στιγμής ο συνολικός αριθμός των συλληφθέντων είναι 105, έχουν γίνει 9 προσαγωγές από ξενοδοχείο στους Αμπελοκήπους και αναζητούνται κι άλλοι Κροάτες χούλιγκαν.

Με πληροφορίες από skai.gr

Bad Blue Boys: Αυτοί είναι οι «πάντα έτοιμοι για όλα» χούλιγκαν της Ντιναμό που αιματοκύλισαν τη Ν. Φιλαδέλφεια * Βίος και πολιτεία αμείλικτων νεοναζί [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: