Mε Lada, γούνες, αρνιά ή ψάρια αποζημιώνει η Μόσχα τις χήρες των στρατιωτών της: “Ταρίφα” ανάλογα την περιοχή… [photos]

Προπαγανδιστές του Κρεμλίνου ανάρτησαν στο Telegram φωτογραφίες με τις άθλιες αποζημιώσεις του Κρεμλίνου στις χώρες σε Ντονέτσκ και Λουχάνσκ. Photo via Telegram




Σε αντίθεση με τiς «πιο τυχερές» συμπάσχουσες χήρες στη Ρωσία, που παίρνουν αυτοκίνητο Lada εάν οι στρατιώτες σύζυγοί τους σκοτωθούν στην Ουκρανία, οι γυναίκες από τις περιοχές του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ που έχουν αυτοανακηρυξει την ανεξααρτησία τους, πρέπει να αρκεστούν σε πολύ λιγότερα.

Φαίνεται πως ακόμη και στις αποζημιώσεις το Κρεμλίνο δεν εχει τα ίδια σταθμά για τα θύματα.

Οι προπαγανδιστές του Κρεμλίνου δημοσίευσαν στο Telegram φωτογραφίες που δείχνουν χήρες νεκρών στρατιωτών από τις δυο περιοχές στις οποίες δόθηκαν γούνινα παλτά ως αποζημίωση για την απώλεια των συζύγων τους!

Σχολιάζοντας,  χρήστες του Telegram υπέθεταν ότι αυτά τα «γενναιόδωρα δώρα» ήταν πολύ πιθανό να έχουν κλαπεί από κάπου στις κατεχόμενες ουκρανικές περιοχές, όπως συνηθίζουν να λεηλατούν οι Ρώσοι στρατιώτες.

Όσο άθλια κι αν φαίνεται αυτή η «αποζημίωση», ορισμένοι άνθρωποι στις απομακρυσμένες περιοχές της Ρωσίας είναι μερικές φορές ακόμη λιγότερο τυχεροί.

Συγκεκριμένα, κατεψυγμένα ψάρια μοιράστηκαν στη Σαχαλίνη στη ρωσική Άπω Ανατολή ως αποζημίωση για τους στρατιώτες που είχαν επιστρατευθεί!!.

Στην Τούβα της Νότιας Σιβηρίας, όπου γεννήθηκε ο σημερινός υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σόιγκου, δίνονται αρνιά ή ξύλα ως αποζημίωση για συγγενείς ανθρώπων που σκοτώθηκαν στον πόλεμο στην Ουκρανία.

 

 

Με πληροφορίες από The New Voice of Ukraine

Ηθικό… υπό το μηδέν για τους μισθοφόρους της Wagner: Ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου τον τραυματισμένο δικό τους διοικητή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: