Στον δεύτερο γύρο και με αξιώσεις ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, πιστεύει το Επιτελείο του: Παρουσιάζει το όραμά μας για την Κύπρο

Ο κ. Πάνος Παρράς, εκπρόσωπος του Εκλογικού Επιτελείου του Ανδρέα Μαυρογιάννη.Φωτογραφία από το Επιτελείο του υποψήφιου




Στο debate o Ανδρέας Μαυρογίαννης παρουσιάζει το όραμά μας για την Κύπρο της επόμενης πενταετίας, τονίζει στο philenews εκπρόσωπος του επιτελείου του υποψηφίου, Πάνος Παρράς.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία, όπως άλλωστε και για τους 6 ανθυποψηφίους μας, να καταθέσουμε όλοι ενώπιον των πολιτών τις προτάσεις και τις θέσεις μας”, λέει και προσθέτει:

“Είμαστε βέβαιοι όμως, πως ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, διαθέτει το ήθος, την εμπειρία, τις γνώσεις, τις διεθνείς διασυνδέσεις, την επάρκεια και τις μηδενικές εξαρτήσεις προς κάθε είδους συμφέροντα, ώστε να κερδίσει τους πολίτες, και να επιτύχει την αλλαγή που χρειάζεται σήμερα η Κύπρος και η κυπριακή κοινωνία.

Είμαστε αισιόδοξοι που τους τελευταίους μήνες οι μετρήσεις καταγράφουν μια τεράστια άνοδο για τον Ανδρέα Μαυρογιαννη. Η αυξητική τάση που ξεκίνησε εδώ και 5 μήνες, μας έφερε σήμερα στη δεύτερη θέση και με αξιώσεις μας βρίσκει να διεκδικούμε την νίκη στον δεύτερο γύρο.

Λαμβάνουμε καθημερινά την αγανάκτηση των πολιτών για τα κακώς κείμενα, τη διαφθορά, τη συνεχή άνοδο των τιμών, την διάβρωση της ποιότητας ζωής τους. Αυτά είναι που τους ωθούν κατά 70% να αναζητούν διέξοδο.

Είμαστε αισιόδοξοι και ευελπιστούμε ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ως ο μοναδικός υποψήφιος που καταθέτει τεκμηριωμένες θέσεις προς επίλυση των ζητημάτων αυτών θα μπορέσει να κερδίσει αυτό το πλειοψηφικό ρεύμα ώστε να αναλάβει τα ηνία της χώρας».

Στους 561.033 οι Κύπριοι με δικαίωμα ψήφου: Προς επιβεβαίωση ο αριθμός των εγκλωβισμένων σε κατεχόμενα Κερύνειας και Αμμοχώστου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: