Ο Φειδίας Παναγιώτου είναι ο υποψήφιος που κάνει τη …διαφορά: “Κατεβαίνει” στις ευρωεκλογές, στην Κύπρο, για να γίνει ο ίδιος η αλλαγή που θέλει (φοβερό βίντεο)…

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Φειδίας Παναγιώτου καταθέτει την υποψηφιότητά του για τις Εκλογές ανάδειξης μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2024, συνοδευόμενος από τον ιερέα πατέρα του. Φωτογραφία Σταύρος Ιωαννίδης, ΓΤΠ, PIO




Ο ανεξάρτητος, μεμονωμένος υποψήφιος Φειδίας Παναγιώτου δήλωσε μετά την επίσημη υποβολή της υποψηφιότητας του για τις ευρωεκλογές, ότι “κατεβαίνει” υποψήφιος, ώστε να γίνει ο ίδιος η αλλαγή που επιθυμεί.

Ο «Φειδίας», όπως είναι γνωστός ο 24χρονος influencer, που συνοδευόταν από τον ιερέα πατέρα του, ανέφερε ότι είναι ένας αυτοδημιούργητος επαγγελματίας με 5 εκατομμύρια followers από όλο τον κόσμο και έχει μια επιχείρηση που βγάζει εκατομμύρια, είπε ότι κάτι το νέο και το διαφορετικό και ξέρει ότι είναι δύσκολο να τον εμπιστευτούν. Είπε ωστόσο ότι αν δεν γίνει αυτό «θα μείνουμε στάσιμοι, όπως μείναμε τόσα χρόνια».

Ο Φειδίας μίλησε στην κυπριακή διάλεκτο και έστειλε μηνύματα στους νέους.

Πρόσθεσε ότι επέλεξε να είναι ανεξάρτητος αφού δεν μπορεί να μπει σε καλούπια και γιατί δεν έχει κομματικά συμφέροντα να εξυπηρετήσει.

Παράλληλα ανέφερε ότι κουράστηκε με όσα βλέπει στην πολιτική τόσα χρόνια και την ξύλινη γλώσσα που ακούει.

Πρόσθεσε ότι κουράστηκε «οι πολιτικοί να εξυπηρετούν μόνο τα προσωπικά τους συμφέροντα ή το πολύ τα συμφέροντα του κόμματος και να αγνοούν τα συμφέροντα της κοινωνίας», να ακούει προεκλογικές υποσχέσεις που να μην πραγματοποιούνται ποτέ, να βλέπει πολιτικούς που δεν καταλαβαίνουν τις πιο σημαντικές εξελίξεις της ανθρωπότητας όπως είναι η τεχνητή νοημοσύνη, ο κόσμος των social media και η οικονομία του bitcoin, να βλέπει τα σχολεία να «τρομοκρατούν και να καταπιέζουν αχρείαστα τα παιδιά» κ.λπ.

Ανέφερε οτι υπέβαλε ανεξάρτητη υποψηφιότητα γιατί δεν μπορεί να μπει σε καλούπια.

Είμαι 24 χρονών κι είμαι ήδη αυτοδημιούργητος με εκατομμύρια ακόλουθους, τόνισε. Το ξέρω ότι είμαι κάτι νέο, αλλά αν δεν δοκιμάσουμε θα μείνουμε στάσιμοι, ανέφερε καταληκτικά.

Ο ιερέας πατέρας του ήταν εκ των προτεινόντων, ενώ υποστηρίζοντες ήταν η μητέρα και ο παππούς του.

ΚΥΠΕ/ΘΝΕ/ΓΒΑ
Λευκωσία, Κύπρος

Στους 63 ανέρχονται οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές στην Κύπρο: Τρεις Τουρκοκύπριοι και δύο ανεξάρτητοι – Μόνο το 29% είναι γυναίκες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: