Μήπως έχει βλέψεις και για την αμερικανική Προεδρία; Ο Μασκ παίρνει θέση και για την εκλογή νέου Προέδρου της Βουλής

FILE PHOTO: Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Iλον Μασκ EPA, ALEXANDER BECHER




Ο Ίλον Μασκ εξέφρασε την υποστήριξή του  στον Ρεπουμπλικανό υποψήφο Κέβιν Μακάρθι για το αξίωμα του επόμενου Πρόεδρου της Βουλής, καθώς οι βουλευτές συγκεντρώνονται στο Καπιτώλιο για τρίτη ημέρα για να ψηφίσουν.

Ο ιδιοκτήτης του Twitter έδωσε την υποστήριξή του σήμερα το πρωί καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε ένα τραγικό αδιέξοδο με σκηνές φαρσοκωμωδίας να εκτυλίσσονται στο Κογκρέσο.

«Ο Κέβιν Μακάρθι πρέπει να είναι πρόεδρο » έγραψε ο Μασκ στο Twitter.

Η Βουλή διέκοψε στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, χωρίς να πραγματοποιήσει μια έβδομη ψηφοφορία για τον ΜακΚάρθι, την οποία πιθανότατα θα είχε χάσει.

  • Είναι η πρώτη φορά εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια που δεν επιλέγεται πρόεδρος από τον πρώτο γύρο ψηφοφορίας και η διαδικασία φαίνεται ότι θα καθυστερήσει καθώς δεν διαφαίνεται  συμφωνία.

Το φαβορί για να διαδεχθεί τη Νάνσι Πελόσι, ο καλιφορνέζος Ρεπουμπλικάνος Κέβιν Μακάρθι, κρέμεται από την καλή θέληση περίπου είκοσι εκλεγμένων τραμπικών, που του προσάπτουν πως είναι υπερβολικά μετριοπαθής.

Με πληροφορίες από The Daily Mail

.

Grand Old Party, ο ακροδεξιός πυρήνας που ξέφυγε και από τον έλεγχο του Τραμπ: Μπλοκάρει την εκλογή προέδρου στη Βουλή των ΗΠΑ [videos]

 

 

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: