“Η καρδιακή προσβολή μού άλλαξε τελείως τη ζωή” αποκαλύπτει ο Αντόνιο Μπαντέρας: Με έκανε να εκτιμώ περισσότερο τα πράγματα [videos]

File photo: O Αντόνιο Μπαντέρας. EPA/DAVID SWANSON *** Local Caption *** 55863360




Ο διάσημος ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη σήμερα το πρωί, αποκάλυψε τί του έμαθε και πώς τον άλλαξε η καρδιακή προσβολή που υπέστη πριν έξι χρόνια.

Ο 62χρονος ηθοποιός είπε πώς το πρόβλημα υγείας τον έκανε να εκτιμήσει τα πράγματα περισσότερο και «του άλλαξε εντελώς τη ζωή».

  • Ο Αντόνιο Μπαντέρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το 2017 μετά από πόνους στο στήθος κατά τη διάρκεια άσκησης. Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι επρόκειτο για καρδιακή προσβολή.

«Με έκανε να εκτιμήσω τη ζωή με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και με έναν πολύ πιο δυνατό τρόπο.

«Άλλαξε τη ζωή μου εντελώς και εντελώς για τα καλά».

Ο σταρ του Mask Of Zorro είπε πως η φίλη του Νικόλ Κίμπελ του έσωσε τη ζωή δίνοντάς του μια μεγάλης περιεκτικότητας ασπιρίνη που είχε αγοράσει για έναν πονοκέφαλο την ημέρα πριν από την εκδήλωση της καρδιακής προσβολής του.

«Αγόρασε αυτή την ασπιρίνη, που είναι το μόνο πράγμα που βρήκε και βρήκε τη μέγιστη [δοσολογία], νομίζω ότι ήταν πέντε χιλιοστόγραμμα.

«Το επόμενο πρωί, όταν άρχισα να έχω τα συμπτώματα και ήξερα ξεκάθαρα τι συνέβαινε, έβαλε μια από αυτές τις ασπιρίνες μέσα στη γλώσσα μου και αυτό μου έσωσε τη ζωή. Έτσι, είχα μια δεύτερη ευκαιρία, και κάποια πράγματα άλλαξαν στη ζωή μου, από τότε ».

Μιλώντας για τη νέα του ταινία Puss In Boots επεσήμανε ότι πραγματεύεται βαρύτερα θέματα όπως ο θάνατος και η γήρανση και εξήγησε: «Ναι! Τώρα η ίδια μου η ζωή είναι έτσι, το αντιμετωπίζω και εγώ!

 

 

Ο Αντόνιο Μπαντέρας – που δεν πίνει – άλλαξε τις προτεραιότητές του και έκοψε το κάπνισμα, κάτι που ήταν «ίσως ένα από τα πιο ανόητα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου», όπως είπε.

‘Ήμουν τυχερός τελικά, γιατί ένα έμφραγμα μπορεί να σε σκοτώσει έτσι ακριβώς…Κατά κάποιον τρόπο, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου, να πάθω καρδιακή προσβολή.’

 

 

 

Με πληροφορίες από The Daily Mail

Τα «καρώ» του Burberry σε λιβάδια στα Κανάρια Νησιά και τη Νότια Αφρική: Με φυσικές βαφές και λουλούδια [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: