Έγινε …”ρινγκ” το στούντιο του Omega: Μαυρογιάννης και Δημητριάδης αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με φόντο το Κυπριακό (video)

Στιγμιότυπο από τον καυγά μεταξύ του Ανδρέα Μαυρογιάννη (αριστερά) και του Αχιλλέα Δημητριάδη (δεξιά). Στο κέντρο διακρίνονται ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Ελαμίτης Χρήστος Χρήστου. Φωτογραφία Hellas Journal via Omega video




Βαριές κουβέντες με φόντο το Κυπριακό, αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια του διακαναλικού debate ο Ανδρέας Μαυρογιάννης και ο Αχιλλεάς Δημητριάδης.

Από την πλευρά του ο Αχιλλέας Δημητριάδης, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μαυρογιάννη, υπό την ιδιότητά του ως μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας, χαρακτηρίζοντας τον ως αναξιόπιστο και συνεχιστή της Κυβέρνησης του Νίκου Αναστασιάδη.

Απαντώντας ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, σημείωσε: «δεν είμαι εγώ που πηγαίνω για προσωπικό συμφέρον στη επιτροπή των κατεχομένων».

Ο Δημητριάδης, είπε ότι: «το πρόγραμμα εστιάζει στην αναξιοπιστία της δικής μας πλευράς. Το Ενεργειακό είναι ο καταλύτης της λύσης, εάν δώσουμε από τώρα το αέριο δεν θα έχουμε διαπραγματευτικό χαρτί. Και ο Μαυρογιάννης είναι αναξιόπιστος, όπως και οι δύο που αναφέρθηκε. Εάν δεν σας αρέσει να αλλάξετε παιχνίδι, να φύγετε. Έπρεπε να παραιτηθεί όταν ο Αναστασιάδης έκανε ιδεοθύελλες για τα δυο κράτη».

Η αναφορά προκάλεσε το μένος του Μαυρογιάννη, ο οποίος έκανε λόγο για κουβέντες του καφενέ, ενώ κατηγόρησε τον Δημητριάδη ότι πήγαινε στην επιτροπή για τις περιουσίες για δικό του συμφέρον. Τόνισε ότι είναι εύκολοι οι λαϊκισμοί».

Δέστε το βίντεο του καναλιού Sigma:

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: