Record: Ο Ρονάλντο απείλησε τον Σάντος να φύγει από το Μουντιάλ όταν έμαθε ότι θα γίνει αλλαγή* Διαψεύδουν οι Πορτογάλοι

FILE PHOTO: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. EPA,JOSE SENA GOULAO




Η Πορτογαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FPF) διέψευσε την Πέμπτη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα και το Μουντιάλ όταν έμαθε ότι θα καθήσει στον πάγκο απέναντι στον αγώνα με την Ελβετία.

Προηγήθηκε δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας Record, η οποία υποστήριξε ότι ο CR7 είχε προηγουμένως απειλήσει να αποχωρήσει από την ομάδα σε συνομιλία με τον Φερνάντο Σάντος.

To δημοσίευμα της Record

«Η FPF διευκρινίζει ότι σε καμία στιγμή ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν απείλησε να εγκαταλείψει την ομάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Κατάρ», αναφέρεται στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

«Κάθε μέρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημιουργεί ένα μοναδικό ιστορικό προσφοράς στην εθνική ομάδα και τη χώρα, το οποίο πρέπει να γίνει σεβαστό και το οποίο αποδεικνύει τον αδιαμφισβήτητο βαθμό αφοσίωσής του στην εθνική ομάδα».

Ο Ρονάλντο κατέφυγε επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες ώρες μετά τη δήλωση της Ομοσπονδίας, για να επιβεβαιώσει τη δέσμευσή του στην ομάδα, αναρτώντας τα εξής: «Μια ομάδα πολύ ενωμένη για να σπάσει από εξωτερικές δυνάμεις. Ένα έθνος πολύ γενναίο για να φοβάται κάποιον αντίπαλο. Μια ομάδα με την πραγματική έννοια της λέξης, που θα παλέψει για το όνειρο μέχρι τέλους! Πιστέψτε μαζί μας!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ο Σάντος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα πριν από τη φάση των 16 ότι ήταν δυσαρεστημένος με την αντίδραση του αρχηγού του για την αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Νότια Κορέα.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο έμεινε εκτός ενδεκάδας της Πορτογαλίας σε μεγάλη διοργάνωση μετά το Euro 2008.

Πάντως η νίκη κόντρα στην Ελβετία ήταν η καλύτερη επίδοση, ιστορικά, της Πορτογαλίας στη διοργάνωση και θέτει το ερώτημα εάν ο Ρονάλντο θα μπορέσει να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα για τον προημιτελικό αγώνα της ομάδας του με το Μαρόκο το Σάββατο, όπου η Πορτογαλία αναμένεται να κλείσει θέση για τον ημιτελικό, για πρώτη φορά από το 2006.

Mε πληροφορίες από CNN

Μάτσιεκ Καμίνσκι: Από την Εβερτον στον Παναιτωλικό* Ποιος είναι ο Πολωνοαμερικανός επιχειρηματίας που επενδύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: