Ο σύντροφος της κ. Βανδή, “έκαψε” το κέντρο όπου εμφανίζεται η αοιδός: Πρόστιμο για το τσιγάρο που κάπνιζε ο Μπισμπίκης

Ο κ. Βασίλης Μπισμπίκης, σύντροφος της τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή, με το τσιγάρο στο χέρι. Φωτογραφία από τα κοινωνικά δίκτυα via ProtoThema




Την επιβολή προστίμου ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης με βάση τον αντικαπνιστικό νόμο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή.

Ύστερα από φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα και στην οποία ο κ. Βασίλης Μπισμπίκης, σύντροφος της κ. Βανδή, φαίνεται να καπνίζει μέσα στο νυχτερινό κέντρο, ο υπουργός Υγείας έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Twitter:

«Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ».

Οι φωτογραφίες κυκλοφορούν ευρέως τις τελευταίες ημέρες στα social media και δείχνουν τον Βασίλη Μπισμπίκη να διασκεδάζει στο κέντρο, όπου εμφανίζεται η σύντροφός του, και σε μια από αυτές φαίνεται να κρατάει ένα τσιγάρο στο χέρι.

Πάντως, ο αντικαπνιστικός νόμος στα νυχτερινά κέντρα δεν τηρείται, ιδιαίτερα μετά την πανδημία, ενώ πολλοί θαμώνες κέντρων διασκέδασης επισημαίνουν ότι πρέπει να γίνονται περισσότεροι έλεγχοι. Στην πράξη, ο νόμος έχει «καταργηθεί», καθώς σε μπαρ, κλαμπ και μπουζούκια βγαίνουν κανονικά τασάκια πάνω στα τραπέζια.

Αντίθετα, στην εστίαση ο νόμος εξακολουθεί να εφαρμόζεται κανονικά, με τους πελάτες που επιθυμούν να καπνίσουν, να το κάνουν εκτός των καταστημάτων ή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Μπορεί να άργησαν να επιβεβαιώσουν δημόσια τη σχέση τους, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης όμως, απολαμβάνουν πλέον τον έρωτά τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του, απολαμβάνοντάς την, πάνω στη σκηνή.

Κι εκείνη με τη σειρά της, δεν δίστασε την ώρα που τραγουδούσε να σκύψει και να φιλήσει τον σύντροφό της.

Τέλος το κάπνισμα στα μπουζούκια: Ο Θάνος Πλεύρης εξήγγειλε πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στα νυχτερινά κέντρα [photo]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: