«Καρφιά» του Πλεύρη προς την ηγεσία του στρατού για την παρέλαση του Στέφανου Κασσελάκη: Προσβλητικό να συμμετέχει στο άγημα, λέει…

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης προετοιμάζεται για την παρέλαση στη Θήβα Πηγή Glomex / Action 24




Αιχμές κατά της ηγεσίας του στρατού άφησε ο Θάνος Πλεύρης για τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρστίας, σχολίασε τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στο άγημα 36 ατόμων που έλαβε μέρος στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου σε κεντρικό δρόμο της Θήβας.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελάκης έχασε το βήμα στην παρέλαση. Το πρόβλημα είναι ότι η ηγεσία του στρατού επέλεξε, κατά τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία, να συμμετέχει στο άγημα οπλίτης που παρουσιάστηκε πριν 10 μέρες και απολύεται σε 10 μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θάνος Πλεύρης.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης έλαβε μέρος στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στη Θήβα,  με τον ουλαμό παρελάσεως του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας.

Σε ανάρτηση στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συνοδεύεται από τις σχετικές φωτογραφίες, αναφέρει: «25/3/2024. Για τους Ήρωές μας. Για το Χώμα μας. Για τα Όνειρά μας. Παρέλαση στη Θήβα. Με τον ουλαμό παρελάσεως του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας. Ελληνίδες, Έλληνες, Χρόνια πολλά!».

Αντί για ευχές, η Ζαχάροβα κάνει «στοιχειώδη μαθήματα ιστορίας» στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: