“Είναι σκουπίδια” μην τα αγοράζετε: Ο Τζάστιν Μπίμπερ κατά της H&M για ρούχα με την εικόνα του

FILE PHOTO: Ο Justin Bieber στα 64α ετήσια βραβεία Grammy στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας, Νεβάδα, ΗΠΑ, 03 Απριλίου 2022. EPA, DAVID SWANSON




Διαμάχη προκλήθηκε μεταξύ του ινδάλματος της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ, και της εταιρείας λιανικής ρούχων, H&Μ, καθώς ο παγκοσμίου φήμης μουσικός εξαπέλυσε επίθεση στην εταιρεία με την κατηγορία ότι πουλάει ρούχα που τον απεικονίζουν χωρίς τη συγκατάθεσή του.

«Το εμπόρευμα της H&M που έφτιαξαν με εμένα είναι σκουπίδι και δεν το ενέκρινα», έγραψε ο Μπίμπερ σε story του στο Instagram και στον λογαριασμό @biebertraacker και παρακίνησε τους οπαδούς και ακολούθους του να μην το αγοράσουν.

Τα ρούχα της συλλογής της H&M περιλαμβάνουν φούτερ, μπλουζάκια και φούτερ με κουκούλα με την εικόνα, τους στίχους και το branding του Μπίμπερ. Η εταιρεία λιανικής πώλησης έχει στο παρελθόν πουλήσει μερικές φορές εμπορεύματα από τις συναυλιακές περιοδείες του Μπίμπερ.

«Δεν ενέκρινα τίποτα από τη συλλογή merch που έβαλαν στην H&M», έγραψε ο Μπίμπερ και διαβεβαίωσε πως όλα έγιναν χωρίς την έγκρισή του.

Ωστόσο,  εκπρόσωπος της H&M δήλωσε ότι η εταιρεία ακολούθησε τις κατάλληλες διαδικασίες έγκρισης για τη συλλογή.

  • «Όπως με όλα τα άλλα αδειοδοτημένα προϊόντα και συνεργασίες, η H&M ακολούθησε τις κατάλληλες διαδικασίες έγκρισης», δήλωσε στο FOX Business εκπρόσωπος της εταιρείας.

Δεν είναι σαφές εάν η απογοήτευση του Bieber με τη σουηδική μάρκα προέρχεται από μια νέα συλλογή ή από προηγούμενες συνεργασίες.

Ο μουσικός  λάνσαρε τη δική του σειρά ρούχων “Drew House” το 2019, η οποία περιείχε ένα λογότυπο με ένα χαμογελαστό πρόσωπο σε μια ποικιλία από unisex μπλουζάκια, φούτερ και παντόφλες.

Μετά την ανάρτηση του Μπίμπερ κάποιοι από τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς του μπήκαν στην σελίδα του H&M ζητώντας από την εταιρεία να αποσύρει τα προϊόντα.

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Με πληροφορίες από FoxBusiness

 

Ο πάλαι ποτέ άσσος του τένις Μπόρις Μπέκερ εξομολογείται: «Στη φυλακή δεν έδιναν δεκάρα για το ποιος είμαι, ήμουν απλά ένας αριθμός»

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: