Σφαγή σε κλαμπ στο Κολοράντο: Πέντε νεκροί, δεκαοκτώ τραυματίες -Νοσηλεύεται ο ύποπτος

Περιπολικά έξω από το κλάμπ screenshot via twitter




Πέντε άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 18 τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε ένα νυχτερινό κλαμπ στο Κολοράντο Σπρινγκς, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Εντόπισαν ένα άτομο που πιστεύουμε ότι είναι ο ύποπτος μέσα», είπε η υπολοχαγός της αστυνομίας του Κολοράντο Σπρινγκς, Πάμελα Κάστρο. «Αυτή τη στιγμή, ο ύποπτος νοσηλεύεται, αλλά βρίσκεται υπό κράτηση. Η Κάστρο δεν διευκρίνισε αν ο ύποπτος συμπεριλήφθηκε στον αριθμό των τραυματιών.

Η αστυνομία αρνήθηκε να μιλήσει για ένα πιθανό κίνητρο. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής του Κολοράντο Σπρινγκς, Μάικ Σμαλντίνο, είπε ότι 11 ασθενοφόρα ανταποκρίθηκαν στο σημείο μετά από πολλαπλές κλήσεις στο 911.

Στην καταχώρισή του στο Google, το Club Q περιγράφεται ως “ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για γκέι και λεσβίες που φιλοξενεί θεματικές βραδιές όπως καραόκε, drag shows και DJs”.
Σε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Club Q είπε ότι είναι «συντετριμμένο από την παράλογη επίθεση στην κοινότητά μας» και εξέφρασε συλλυπητήρια στα θύματα και τις οικογένειές τους.

Mε πληροφορίες από ertnews.gr 
Ελλάδα Αθήνα 

Η αρχή του τέλους για τον Τραμπ; Τον επικρίνουν ισχυρά στελέχη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: