Επίθεση Ρουβίκωνα στο γραφείο δικαστικού επιμελητή για την Ιωάννα Κολοβού: Έσπασαν την πόρτα και προξένησαν καταστροφές




Στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή που εκτέλεσε την έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού  από το σπίτι της στου Ζωγράφου εισέβαλαν μέλη της «αναρχικής συλλογικότητας» Ρουβίκωνας.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έσπασαν την πόρτα του γραφείου του δικαστικού επιμελητή και προκάλεσαν ζημιές στο εσωτερικό του χώρου.

Μάλιστα δημοσίευσαν βίντεο και εικόνες από το περιστατικό στην ιστοσελίδα που διατηρούν, ενώ εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτή μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι ο δικαστικός επιμελητής «είναι υπεύθυνος, ως εκτελεστικό όργανο της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της. Στο σαθρό επιχείρημα ότι κάποιος κάνει απλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, εμείς απαντάμε ότι η ντροπή δεν είναι δουλειά. Δεν είναι δουλειά να συμμετέχεις σε εξώσεις. Στο επιχείρημα ότι εκτελούσε τα καθήκοντά του, εμείς απαντάμε ότι μέσα στα «καθήκοντά» του δεν είναι το σπάσιμο της πόρτας του σπιτιού και ο εξευτελισμός της Ι. Κολοβού, μην αφήνοντάς την να πάρει ούτε τα πράγματά της, ούτε καν να πάει μέχρι την τουαλέτα».

“Δεν ασκήθηκε σωματική βία κατά της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού”: Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ τα σχετικά δημοσιεύματα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: