Eίναι αργά για δάκρυα: Ο Γουίλ Σμιθ ανησυχεί για τις συνέπειες που θα έχει στη νέα του ταινία το… οσκαρικό χαστούκι [video]

FILE PHOTO: A passer-by walks past a graffiti mural showing a slap-in-the-face scene that took place at the 2022 Academy Awards ceremony, sprayed on a wall at Mauerpark public park in Berlin, Germany, 01 April 2022. The artwork by Dominican artist Jesus Cruz Artiles, aka Eme Freethinker, portrays US actor Will Smith slapping US comedian Chris Rock in the face during the incident at the Oscars over an assumed verbal insult of Smith’s wife, US actress Jada Pinkett Smith. EPA, CLEMENS BILAN




O ηθοποιός Γουίλ Σμιθ φοβάται ότι το χαστούκι που έδωσε στα περσινά Όσκαρ στον συνάδελφό του και παρουσιαστή της τελετής βράβευσης Κρις Ροκ θα επηρεάσει την επιτυχία της νέας του ταινίας «Emancipation» και θα αδικηθεί η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτήν.

Μετά το περιστατικό, αν και κέρδισε το Όσκαρ Α’ αντρικού ρόλου για την ταινία «King Richard», ο ηθοποιός παραιτήθηκε από την Ακαδημία, δημοσίευσε μια μακροσκελή συγγνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και του επιβλήθηκε 10ετής αποκλεισμός από τα Όσκαρ για «απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά».

Μιλώντας στο EW, συμμετέχοντας σε μία συζήτηση μαζί με τον Μπεν Φόστερ και την Τσαρμέιν Μπίνγκουα για την ταινία «Emancipation», ο Σμιθ αναγνωρίζει ότι η παρατεταμένη εστίαση στις ενέργειές του τον περασμένο Μάρτιο άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί μερικοί να δουν το επερχόμενο δράμα της Apple TV+.

«Η μόνη ενόχληση που έχει η καρδιά μου είναι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει θεαματική δουλειά σε αυτήν την ταινία», είπε.

«Ελπίζω ότι η ομάδα μου δεν θα τιμωρηθεί για τις πράξεις μου. Νομίζω ότι [ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά] και ο [κινηματογραφιστής Ρόμπερτ Ρίτσαρντσον] και ο Μπεν και η Τσαρμέιν, όλοι έχουν κάνει τόσο θεαματική δουλειά. Σίγουρα χάνω τον ύπνο μου» είπε ο ηθοποιός και κατέληξε:

«Κάθε βράδυ σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω τιμωρήσει ενδεχομένως την ομάδα μου, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι όλοι θα πάρουν τη δημοσιότητα που τους αξίζει».

Επίσης ο Γουίλ Σμιθ δήλωσε ότι «του γύρισε το μάτι» όταν χαστούκισε τον κωμικό Κρις Ροκ τη βραδιά της απονομής των Όσκαρ. «Είχα χάσει τα λογικά μου», είπε ο Σμιθ στην εκπομπή «The Daily Show with Trevor Noah».

«Αυτή ήταν μια οργισμένη αντίδραση», δήλωσε ο Σμιθ. Ο ηθοποιός είπε ότι εκείνη την περίοδο «περνούσε κάτι» και έχασε την ψυχραιμία του εκείνο το βράδυ.

«Ήταν μια φρικτή νύχτα, όπως μπορείτε να φανταστείτε», είπε. «Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και πολυπλοκότητες σε αυτό, αλλά στο τέλος της ημέρας, απλά – τα έχασα και υποθέτω ότι αυτό που θα έλεγα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος. Κάθεσαι ανάμεσα σε ξένους και κάποιου η μητέρα μπορεί να πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα. Ή κάποιου το παιδί να είναι άρωστο, ή κάποιος να έχασε τη δουλειά του, δεν μπορεί να ξέρεις τι περνάει ο καθένας…».

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Τέλος στην κόντρα μεταξύ των Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον; Η πρώτη φέρεται να ζήτησε από την δεύτερη να συμμετάσχει στο podcast «Archetypes» που παρουσιάζει

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: