Τι έδειξε η μεγάλη δημοσκόπηση της Καθημερινής; Επηρέασαν τον Χριστοδουλίδη οι αποκαλύψεις για τα fake accounts

Ο προεδρικός υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης κάνει δηλώσεις έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Αντέχει στις πιέσεις και βγαίνει πρακτικά αλώβητος από τις έντονες αντιπαραθέσεις ο υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εφημερίδα «Καθημερινή» της Κύπρου.

Βλέποντας τα γραφικά της δημοσκόπησης, τέθηκε το ερώτημα εάν έχετε δει ή ακούσει τις πρόσφατες δημοσιεύσεις για τις προσωπικές συνομιλίες του Νίκου Χριστοδουλίδη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σύμφωνα με τα όσα απάντησαν περίπου 6 στους 10 (59% ΝΑΙ και 41% ΟΧΙ) ενημερώθηκαν, είδαν ή άκουσαν τις πρόσφατες δημοσιεύσεις.

Μετά από αυτό, τίθεται μέσα από τη δημοσκόπηση το ερώτημα για το ποια είναι η άποψη τους για τον Νίκο Χριστοδουλίδη μετά που είδαν ή ενημερώθηκαν για τις δημοσιεύσεις.

Ένα ποσοστό της τάξεως του 44% συνεχίζει να έχει θετική εικόνα για τον τέως Υπουργό Εξωτερικών, ενώ αρνητική εικόνα έχει το 36% των ερωτηθέντων.

Μάλιστα ένα σχετικά υψηλό ποσοστό (18%) απάντησε πως δεν έχει ούτε θετική ούτε αρνητική εικόνα για τον υποψήφιο.

Όπως διαφαίνεται λοιπόν, οι απώλειες και η φθορά σε ποσοστά αλλά και την εικόνα του Νίκου Χριστοδουλίδη μετά τις αποκαλύψεις δεν φαίνεται να τον έχουν πλήξει ουσιαστικά.

Ο Χριστοδουλίδης στο Μέγαρο Μαξίμου: Ουσιαστική και εποικοδομητική η συζήτηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: