Ο γνωστός Τσιάρτας ξαναχτυπά: Ζήτησε εκτός νόμου το ΚΚΕ, εισέπραξε σαραντάρα μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Οδηγητή

O Βασίλης Τσιάρτας. Photo via facebook @Vasilis Tsiartas




Ποδοσφαιριστής, ήταν τεράστιος. Ίσως μόνο ο Χατζηπαναγής και ο Δομάζος ήξεραν καλύτερα «το τόπι» από εκείνον, σε επίπεδο τεχνικής δεξιότητος.

Κινδυνεύει όμως να υποβάλει σε συλλογική λήθη τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα τόσο με τον τρόπο που εκφράζει τις απόψεις του αλλά -συνηθέστατα- και με το περιεχόμενό τους.

Χθες, για παράδειγμα, ζήτησε να τεθεί το ΚΚΕ εκτός νόμου επιχειρώντας μια εντελώς άστοχη σύγκριση με την τύχη των νυν ή πρώην ΚΚ στο πρώην ανατολικό μπλοκ. Μεγάλη συζήτηση, όχι για τώρα.

 

Μάλιστα ο δεξιοτέχνης Τσιάρτας θεώρησε είδηση αυτό που κάπου διάβασε παρότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε (2000) που η Ουγγαρία απαγόρευσε δια νόμου το σφυροδρέπανο και την σβάστικα, καλώς ή κακώς συλλήβδην.

Και όπως επιφυλάσσει συνήθως η μοίρα στις τοξικές τοποθετήσεις του διαδικτύου, ο Βασίλης Τσιάρτας εισέπραξε εις απάντηση πάμπολλες τέτοιες, λίγο ή περισσότερο υβριστικές.

Εκ των άμεσα θιγομένων πάντως (αν θεωρηθεί πλέον ότι ο κ. Τσιάρτας θα έπρεπε να θίγει κάποιον όταν δεν μιλά για ποδόσφαιρο) του απήντησε ο Οδηγητής γράφοντας τα εξής:  «Σκεφτήκαμε να μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε στον Βασίλη Τσιάρτα γιατί το σύστημα “καθυστερεί” να ξεμπερδέψει με το ΚΚΕ, αλλά επειδή δε φημίζεται για την ταχύτητά του, μέχρι να απαντήσει, θα έχουν χτιστεί άλλα 5 γήπεδα στη Φιλαδέλφεια και θα είναι πάλι ακάλεστος…».

Οι εκλογές διαγράφουν και τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών: Απλώς μετά ας μην απορούν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: