Οι εκλογές διαγράφουν και τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών: Απλώς μετά ας μην απορούν

File Photo: Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Την ώρα που οι διακηρύξεις περί σύγχρονου και ευρωπαϊκού κράτους βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη, ο υπουργός Υγείας επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως το μόνο συνεπές στην Ελλάδα είναι η ασυνέπεια της Πολιτείας στις δικές της διακηρύξεις και αποφάσεις.

Ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι θα διαγραφούν τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στους ανεμβολίαστους άνω των εξήντα ετών.

Από την πρώτη στιγμή, το μέτρο είχε προκαλέσει αντιδράσεις αλλά η κυβέρνηση είχε τηρήσει «σκληρή» γραμμή επιμένοντας στα πρόστιμα προκειμένου να «πείσει» χιλιάδες πολίτες να εμβολιαστούν για το κοινό καλό και σε μεγάλο βαθμό το πέτυχε περιορίζοντας στο μέτρο του δυνατού τις συνέπειες της πανδημίας για τους ίδιους, το κοινωνικό σύνολο αλλά και την οικονομία της χώρας.

Βέβαια, παρότι η πανδημία δεν αποτελεί παρελθόν και εκατοντάδες πολίτες πεθαίνουν κάθε εβδομάδα, προφανώς προτάσσεται το ότι πλησιάζουν οι εκλογές.

Απλώς, ο κύριος Πλεύρης και οι άνθρωποι που ασκούν εξουσία μην απορήσουν την επόμενη φορά που οι πολίτες θα απαξιώσουν την πολιτική και δεν θα αποδέχονται τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Στην Αθήνα για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα: Η υπόθεση δεν κλείνει…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: