Φρίκη στο Αγρίνιο: Μία ζωγραφιά αποκάλυψε τη σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου αγοριού

Ο κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο. ΠΗΓΗ: Twitter Ελληνική Αστυνομία @hellenicpolice




Μία απίστευτη ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης ήρθε στο φως της δημοσιότητας με θύμα ένα 4χρονο παιδί και δράστη, σύμφωνα με την Αστυνομία, έναν 28χρονο. Συγκλονίζει το γεγονός πως η μητέρα του 28χρονου φέρεται να κάλυπτε τις φρικτές πράξεις του.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν η απότομη αλλαγή στην συμπεριφορά του παιδιού, αλλά και τα όσα “είπε” μέσα από τις ζωγραφιές του, αποκάλυψε την πραγματικότητα.

Το παιδί ζητούσε βοήθεια μέσα από τις ζωγραφιές του και οι γονείς στράφηκαν σε ειδικό. Αυτός αφού ανέλυσε τις ζωγραφιές αντιλήφθηκε πως το παιδί είχε πέσει θύμα κακοποίησης.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που εξετάζει η Αστυνομία, η μητέρα του 28χρονου “κάλυπτε” τον γιο της, αφού ήταν η νταντά του παιδιού. Η ίδια δηλαδή αποτελούσε και τον συνδετικό κρίκο του φερόμενου ως δράστη με το παιδάκι!

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού κ Παντελής Βαμβακάς, είπε ότι, όπως προκύπτει από την δικογραφία, πρόκειται για εξακολουθητικές πράξεις σε βάρος ενός μικρού παιδιού.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Βαμβακάς το παιδί εμφάνιζε περίεργες μεταπτώσεις στην συμπεριφορά του, όπως εναντιωματική διαταραχή.
Αφορμή, στάθηκε ένα ανάλογο περιστατικό, που άκουσε το ίδιο το 4χρονο αγοράκι, από την τηλεόραση. Στην συνέχεια εξέφρασε τον πόνο του μέσα από την ζωγραφιά του.

Ο κ Βαμβακάς τόνισε, πως ερευνάται σε βάθος από την Αστυνομία η εμπλοκή της μητέρας του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος εκείνο το χρονικό διάστημα υπηρετούσε παράλληλα την θητεία του.

Το καλοκαίρι του 2021 έγινε μήνυση από την πλευρά της οικογένειας, ενώ οι πράξεις του φερόμενου ως δράστη φέρεται να έγιναν από τον Μάρτιο έως και τον Μάιο του 2021.




Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 28χρονου

Στην δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τόσο τα στοιχεία, όσο και την φωτογραφία του 28χρονου ποδοσφαιριστή. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ΄εξακολούθηση.

Πρόκειται για υπόθεση, που πήρε δημοσιότητα τον περασμένο Φεβρουάριο και έγινε γνωστή από την Σοφία Μπεκατώρου, η οποία αναφέρθηκε σε αυτήν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Καθηγητής Πανούσης για υπόθεση Κολωνού: Ή θα λέμε “σόδομα και γόμορα” ή θα δούμε στα μάτια ότι αλλάζουν τα όρια της ηθικής και θέλγει το ακραίο

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: