Red Hod Chili Peppers: Ύψωσαν την σημαία της Ουκρανίας σε συναυλία τους στο Μαϊάμι

FILE PHOTO: Το αμερικανικο συγκρότημα κατά την διάρκεια της συναυλίας στο Μαϊάμι. Photo via Facebook@Red Hot Chili Peppers




Ο Anthony Kiedis, ο βασικός τραγουδιστής του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers, τάχθηκε ανοιχτά και εντυπωσιακά υπέρ της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Μαϊάμι στις 30 Αυγούστου υψώνοντας μια ουκρανική σημαία στη σκηνή.

Το συγκρότημα έχει αναρτήσει τη σχετική φωτογραφία στο Facebook.

«Αγαπάμε την Ουκρανία», έγραψαν οι μουσικοί κάτω από τη φωτογραφία.

Σε σχόλια, οι Ουκρανοί θαυμαστές ευχαρίστησαν τα μέλη του συγκροτήματος για την υποστήριξή τους και τους κάλεσαν να εμφανιστούν στην Ουκρανία μετά τη νίκη επί της Ρωσίας.

Οι Red Hot Chili Peppers εμφανίστηκαν για τελευταία φορά στην Ουκρανία το 2012 και το 2016.

Το συγκρότημα είναι το τελευταίο σε μια σειρά από διάσημα ροκ συγκροτήματα ανά τον κόσμο που εκδηλώνουν την υποστήριξή τους στην Ουκρανία κατά την διάρκεια των συναυλιών τους.

Συγκεκριμένα, το ροκ συγκρότημα Imagine Dragons έγινε πρεσβευτής της ουκρανικής πλατφόρμας crowdfunding United24 και συγκεντρώνει χρήματα για την αγορά ιατρικών μεταφορών.

Το συγκρότημα Coldplay speaks αναφέρει την Ουκρανία σε κάθε συναυλία και ανεβαίνει στη σκηνή με μια ουκρανική σημαία, ενώ ο πρωταγωνιστής φοράει ένα βραχιόλι σε κίτρινα και μπλε χρώματα – τα εθνικά χρώματα της Ουκρανίας.

Με πληροφορίες από New Voice of Ukraine

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: