“Καλό ταξίδι Λάμπρο, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελο σου”: Ο Χριστοδουλίδης αποχαιρετά τον μικρό ήρωα…

Ο υποψήφιος για την Προδρία της Κυπριακής Δημοκεατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τον μικρό Λάμπρο Καλλένο. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




«Με απέραντη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον απρόσμενο θάνατο του μικρού Λάμπρου Καλλένου, ο οποίος έπασχε από πολύ σπάνια ασθένεια και λάμβανε θεραπεία σε ιατρικό κέντρο στο Ισραήλ».

Τα παραπάνω αναφέρει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε και τα εξής:

«Κουράγιο και δύναμη στους γονείς του Παντελή και Χριστίνα Καλλένου, στην αδελφή του, στους συγγενείς του και στους φίλους του.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του Λάμπρου και θα θυμόμαστε πάντα με αγάπη τις αμέτρητες στιγμές που μοιραστήκαμε.

Τα λόγια είναι φτωχά όταν περιγράφουν στιγμές όπως αυτή.

Καλό ταξίδι Λάμπρο», αναφέρει σε ανακοίνωση.

Συγκλονισμό προκαλεί η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 11χρονου Λάμπρου Καλλένου, ο οποίος έδωσε αρκετές μάχες αφού έπασχε από την σπάνια ασθένεια Kaposi Lymphangiomatosis.

Ο Λάμπρος από την μέρα της γέννησής του και για αρκετά χρόνια, έμενε σε νοσοκομείο στο Ισραήλ, ενώ το τελευταίο διάστημα λάμβανε και πειραματική θεραπεία. Να σημειωθεί η συγκεκριμένη ασθένεια είναι τόσο σπάνια που μόλις άλλα τρία παιδιά στον κόσμο έχουν διαγνωστεί με αυτή.

  • Η ανάρτηση από την οικογένειά του:

Ήρθε η ώρα που ο πολυαγαπημένος μας Λάμπρος αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό όπως άλλωστε έκανε στην ζωή του τα τελευταία 11 χρόνια.

Ξαφνικά αυτός ο επίγειος Άγγελος που μας έδωσε τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στον παράδεισο, εκεί που σίγουρα θα τον κατατάξει ο Θεός.

Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης.

Ένας μαχητής της ζωής που ποτέ δεν παραπονέθηκε, αλλά πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες.

Ένας φάρος για μας και τόσες άλλες χιλιάδες που τον αγάπησαν.

Καλό ταξίδι Αγγελε μας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: