Η «χρεοκοπημένη» Σάρα Φέργκιουσον αγοράσε σπίτι 5 εκατομμυρίων λιρών στο πολυτελές Mayfair του Λονδίνου και προκαλεί αντιδράσεις

File photo: Η Δούκισσα του Γιορκ Σάρα Φέργκιουσον. EPA/RICCARDO ANTIMIANI




Η Σάρα Φέργκιουσον , Δούκισσα του Γιορκ, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς φέρεται να έχει καταβάλει 5 εκατομμύρια λίρες για την αγορά ενός πολυτελούς ακινήτου στην πολυτελή συνοικία Mayfair στο κέντρο του Λονδίνου – παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει.

Η 62χρονη Φέργκιουσον αγόρασε , σύμφωνα με πληροιφορίες, το σπίτι από τον φίλο της, τον Δούκα του Γουέστμινστερ, 31 ετών, ο οποίος έγινε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη χώρα όταν κληρονόμησε την περιουσία του πατέρα του, ύψους 10 δισεκατομμυρίων λιρών, το 2016.

Η αγορά αυτή προκαλεί αίσθηση καθώς η δούκισσα τα τελευταία χρόνια διαμαρτύρεται για οικονομικές δυσκολίες . Μάλιστα σε μια τηλεοπτική της συνέντευξη το 2010 στις ΗΠΑ είχε υποστηρίξει πως βρισκόταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Η Fergie και ο πρώην σύζυγός της πρίγκηπας Αντριου διαμένουν επί του παρόντος στη Βασιλική Στοά στο Windsor, που ανήκει στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ανθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον της Δούκισσας υποστήριξαν ότι το νέο ακίνητο του Mayfair είναι «μια μακροπρόθεσμη επένδυση για τις κόρες της πριγκίπισσας Βεατρίκης και της Ευγενίας», περιγράφοντάς το ως «γραφικό» και σε «μια από τις πιο έξυπνες περιοχές του Λονδίνου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ζητήματα σχετικά με την περιουσία του ζευγαριού βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφεροντος.

Τον Ιανουάριο, οι βουλευτές ζήτησαν μια έρευνα για τα «βρώμικα χρήματα» του πρίγκιπα Αντριου ο οποίος πούλησε έναντι 15 εκατομμυρίων λιρών ένα ακίνητο στο Sunninghill σε έναν Καζάκο ολιγάρχη. Η κίνηση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και κατηγορίες για διαφθορά.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Και οι παντρεμένοι έχουν… ζωή: O γάμος και το υψηλό μορφωτικό επίπεδο αυξάνουν την πιθανότητα των ανδρών να ζήσουν περισσότερο από τις γυναίκες

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: