Ο Αβέρωφ Νεοφύτου συνάντησε και αποχαιρέτησε τον φίλο του, τον φιλότουρκο Ύπατο Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον απαράδεκτο Ύπατο Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου, κ. Στίβεν Λίλι (Stephen Lillie). Φωτογραφία μέσω του ΔΗΣΥ




Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας του στην Κύπρο, έγινε σήμερα δεκτός από τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, ο απαράδεκτος Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου, κ. Στίβεν Λίλι (Stephen Lillie).

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του κόμματος.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι σχέσεις μεταξύ της Κύπρου και του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς επίσης οι εξελίξεις στην Ουκρανία και το περίπλοκο σκηνικό που δημιουργείται με την παγκόσμια έκρηξη της ενέργειας και των τιμών.

Συζητήθηκαν επίσης οι εξελίξεις που αφορούν στο εθνικό μας θέμα, με τον κ. Νεοφύτου, να επαναλαμβάνει τη θέση του Δημοκρατικού Συναγερμού για ένα συνολικό σχέδιο που εντάσσει την ενέργεια και την ασφάλεια, αξιοποιώντας τις διεθνείς συγκυρίες.

Την ίδια στιγμή, επανέλαβε τη στήριξη του Δημοκρατικού Συναγερμού στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που κατέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Ο κ. Νεοφύτου ευχαρίστησε τον κ. Lillie για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν τα τελευταία χρόνια.

Τέλος ευχήθηκε τα καλύτερα στον κ. Lillie για την περαιτέρω πορεία και σταδιοδρομία του.

Τα είπε ξανά ο Φίλιπ Κρίστοφερ αλλά ποιός ακούει: Η Τουρκία ξοδεύει εκατομμύρια δολάρια για προπαγάνδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: