Με τον Νίκο Χριστοδουλίδη συμφωνούμε στο πρόβλημα διαπλοκής, δήλωσε ο Νικόλας: Γνωρίζω τι έγινε στο Κραν Μοντανά

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) Νικόλας Παπαδόπουλος. Φωτογραφία ΔΗΚΟ




«Με τον Νίκο Χριστοδουλίδη θεωρώ πως συμφωνούμε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διαπλοκής και διαφθοράς στον τόπο μας. Συμφωνούμε επίσης πως μπορούμε να καταπολεμήσουμε αυτά τα φαινόμενα διαφθοράς, με δραστικές προτάσεις”.

Τα παραπάνω δήλωσε σε συνέντευξη του στη «Καθημερινή» ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ), Νικόλας Παπαδόπουλος.

Δυστυχώς, η ισοπέδωση που επιχειρείται, σε μια προσπάθεια να πληγεί η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη, είναι άδικη για όσους και όσες εργάστηκαν έντιμα και καθαρά και, κυρίως, «ξεπλένει» αυτούς που πραγματικά ευθύνονται για φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς,

Εξηγεί ότι από τη στιγμή που, με βάση τις συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί, μια δική του υποψηφιότητα θα εξυπηρετούσε μόνο το κόμμα και τα ποσοστά του και όχι την πορεία της Κύπρου τα επόμενα χρόνια, είχε υποχρέωση να ενεργήσει με γνώμονα το μακροπρόθεσμο καλό της Κύπρου και όχι με κομματικές σκοπιμότητες.

Προσθέτει ότι οι θέσεις του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αβέρωφ Νεοφύτου ή οι θέσεις του ΑΚΕΛ δεν μπορούν να δώσουν λύσεις στην κυπριακή κοινωνία και στην οικονομία.

Ο κ. Παπαδόπουλος ρωτήθηκε αν η στήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη ήταν τελικά μονόδρομος.

–Όχι. Ήταν η πιο ορθή επιλογή, τόσο σε σχέση με το μέλλον της χώρας μας όσο και σε σχέση με τα πολιτικά δεδομένα, όπως έχουν διαμορφωθεί όλους αυτούς τους μήνες και, ασφαλώς, ως αποτέλεσμα ενός διεξοδικού και εποικοδομητικού διαλόγου με τα στελέχη, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά και την κοινωνία, ευρύτερα.

Ο Μεβλούτ δικαιολογείται για το τετ-α-τετ Ερντογάν και Αναστασιάδη: Και βρίζει το Ελληνικό Λόμπι για τα F-16

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: