O Οικονόμου καταγγέλλει επίθεση λάσπης: Απάντηση στο «να τελειώνουμε με το καθεστώς Μητσοτάκη» του Αλέξη Τσίπρα

File photo: Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




«Nα τελειώνουμε με το καθεστώς Μητσοτάκη» είναι ο τίτλος της πρώτης σελίδας της εφημερίδας Documento που φιλοξενεί συνέντευξη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέντευξή του ο κ. Τσίπρας αναφέρεται στην εξάρτηση από τα καρτέλ και την αισχροκέρδεια επισημαίνοντας ότι πρέπει να αναλάβει την ανάταξη της πατρίδας και της κοινωνίας μια προοδευτική κυβέρνηση με όραμα και στόχο την κοινωνική δικαιοσύνη και τη δημοκρατική αναγέννηση.

Αμεση ήταν η αντίδραση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Documento.

Σε δηλωσή του ο κ. Οικονόμου αναφέρει:

«Το γεγονός ότι, ακόμη και από τις διακοπές του στην Πορτογαλία, επιδίδεται σε άλλη μια ποταπή επίθεση λάσπης προς τον Πρωθυπουργό, αναδεικνύει την απύθμενη εμμονή του κ. Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

»Μάλλον, το σαράκι που τον τρώει είναι ότι θα ήθελε, όσο κυβέρνησε, να είχε καταφέρει να κάνει έστω και ένα ψήγμα των όσων πετύχαμε σε τρία χρόνια, προκειμένου η κοινωνία να παραμένει όρθια, παρά τις αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις.

»Τελικά, το μίσος είναι ο θυμός των αδύναμων και οι εμμονές, που εκφράζονται με ψέματα και απίθανες ανακρίβειες, το τελευταίο καταφύγιο όσων δεν μπορούν να σκεφτούν δημιουργικά και να παράγουν έργο για την πατρίδα και τους πολίτες».

Κουκάκης: Ο διοικητής της ΕΥΠ “υπονόησε πως η παρακολούθηση μου δήθεν έγινε μετά από αίτημα ξένης αρχής”

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: