Η Μόσχα αποκλείει διαπραγμάτευση για τους μαχητές του Αζόφσταλ: Είναι έτοιμοι για την τελική μάχη λένε οι δικοί τους άνθρωποι

File photo H χαλυβουργία Αζοφστάλ τυλιγμένη στους καπνούς EPA/ALESSANDRO GUERRA




Οι αποκλεισμένοι στο Αζόφσταλ μαχητές ετοιμάζονται για την τελική μάχη. Εχουν χάσει κάθε ελπίδα λένε οι δικοί τους άνθρωποι ότι μπορεί να σωθούν.

Οι μαχητές του τάγματος Azov δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο «πολιτικών διαπραγματεύσεων»: αυτή είναι η θέση του Βλαντιμίρ Μεντίνσκι, του επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με το Κίεβο. Σύμφωνα με το Tass, ο μεσολαβητής χρησιμοποίησε το χαρακτηρισμό «εγκληματίες πολέμου» εναντίον του ουκρανικού τάγματος που αντιστέκεται μέσα στο εργοστάσιο χάλυβα της Μαριούπολης.

Η Κατερίνα, σύζυγος ενός στρατιώτη του Συντάγματος Αζόφ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης: Έχουν χάσει την ελπίδα τους και προετοιμάζονται για την τελική μάχη. Πολύ σπάνια  ανεβαίνουν στην επιφάνεια, τις περισσότερες φορές παραμένουν στις αποθήκες. Είναι απαισιόδοξοι, γιατί δεν υπάρχει σχεδόν καμία ελπίδα σωτηρίας. Ετοιμάζονται για την τελευταία μάχη γιατί δεν πιστεύουν σε διπλωματική λύση”.

Mε πληροφορίες από Repubblica.it
Ιταλία Ρώμη 

Η Ρωσία έχει χάσει το ένα τρίτο των δυνάμεών της στην Ουκρανία, σύμφωνα με τη Βρετανία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: