Η Πισπιρίγκου διαψεύδει -μέσω ΕΛ.ΑΣ.- «καταγγελία» της για ξυλοδαρμό της στη ΓΑΔΑ [video]

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγούμενη ενώπιον της ανακρίτριας ως κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της στο Νοσοκομείο Παίδων στις 29 Ιανουαρίου. Αθήνα, Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Η 33χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της διέψευσε καταγγελία σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την χτύπησαν αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ.




Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της».

Ορίστηκε νέος συνήγορος

Στο μεταξύ, η 33χρονη κατηγορούμενη, είχε ην πρώτη συνάντηση στη ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Ζάρδα που έλαβε εντολή από την 18η Τακτική Ανακρίτρια να υπερασπιστεί την κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η δικαστική λειτουργός όρισε νέο συνήγορο στην 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας, καθώς χθες το βράδυ η κατηγορουμένη βρέθηκε χωρίς εκπροσώπηση μετά την παραίτηση και του δεύτερου συνηγόρου που είχε αναλάβει να την υπερασπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζάρδας παρέλαβε ήδη την δικογραφία για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της γυναίκας που του ανατέθηκε η υπεράσπιση της και εφόσον και η ίδια η 33χρονη τον αποδεχθεί θα συνεργαστεί μαζί της ώστε να είναι έτοιμη την Δευτέρα το μεσημέρι να προσέλθει στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ψύχραιμη κι αδιάφορη η Πισπιρίγκου, αρνείται ότι σκότωσε τη Τζορτζίνα: Δίνει συνέντευξη και μέσα από τη ΓΑΔΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: