Τελικά κλείδωσε: Ο Δημήτρης Iτούδης θα αναλάβει νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας

File Photo: Ο Δημήτρης Ιτούδης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί τον νέο προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος θα ηγηθεί του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Eurobasket 2022.

Ο έμπειρος τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι εκείνος που παίρνει το χρίσμα του ομοσπονδιακού προπονητή, σύμφωνα με δημοσίευμα της gazzeta.

Το χρονικό μιας πολυαναμενόμενης συμφωνίας έλαβε τέλος και ο Δημήτρης Ιτούδης θα καθοδηγήσει την Εθνική μας ομάδας στο Eurobasket 2022, στη μάχη που θα δώσει στα παρκέ του Μιλάνου και του Βερολίνου για μία μεγάλη διάκριση. Συγκεκριμένα η ΕΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση.

Στο ρεπορτάζ της gazzeta επισημαίνεται ότι η επιθυμία και του ίδιου του Ιτούδη ήταν μεγάλη, ενώ τεράστια ήταν και η προσπάθεια του Βαγγέλη Λιόλιου προκειμένου να πάρει «σάρκα και οστά» ο μεγάλος στόχος που είχε θέσει από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία της ΕΟΚ. Έτσι, ο 51χρονος τεχνικός θα ηγηθεί της Εθνικής Ελλάδας, με τον Αντρέι Βατούτιν να «ανάβει» το «πράσινο» φως και να του δίνει τη δυνατότητα να καθίσει στην άκρη του «γαλανόλευκου» πάγκου.

Με πληροφορίες gazetta

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: