Συμμετοχή αντιπροσωπείας της Κυπριακής Βουλής στην COSAC με επίκεντρο την κρίση στην Ουκρανία

File Photo Στιγμιότυπο από παλαιότερη συνεδρίαση της Cosac EPA/ROBIN VAN LONKHUIJSEN




Η κρίση στην Ουκρανία, η αξιολόγηση των επιτευγμάτων της Γαλλικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, η κλιματική αλλαγή και  η ενεργειακή μετάβαση, και η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.

Αυτά είναι τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα της 67ης Διάσκεψης των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COSAC), η οποία θα διεξαχθεί στο Παρίσι, μεταξύ 3 και 5 Μαρτίου, με συμμετοχή αντιπροσωπείας της Βουλής.

Στην Αντιπροσωπία της Βουλής συμμετέχουν οι Βουλευτές Χριστιάνα Ερωτοκρίτου (επικεφαλής), Μαρίνα Νικολάου και Κωστής Ευσταθίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής των Αντιπροσώπων κατά την παραμονή του στο Παρίσι, ο κ. Ευσταθίου θα συμμετάσχει την Παρασκευή 4 Μαρτίου, σε συνεδρία της Επιτροπής Πολιτισμού, Επιστημών, Παιδείας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ως Πρόεδρος της Υποεπιτροπής για τον Πολιτισμό, τη Διαφορετικότητα και την Πολιτιστική Κληρονομιά, ο κ. Ευσταθίου θα παρουσιάσει τις προτεραιότητες και τους κύριους άξονες δράσης της Υποεπιτροπής για το 2022.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Κύπρος: Σύσκεψη την Παρασκευή υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για αντίκτυπο εξελίξεων στην Ουκρανία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: