Λόγω εισβολής, η Μπορούσια Ντίσελντορφ πήρε το Champions League στο πινγκ πονγκ, χωρίς τελικό

Το logo της ETTU Πηγή ETTU.org




Η Μπορούσια Ντίσελντορφ είναι η νικήτρια του Champions League επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών 2021/22, μετά τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων, Όρενμπουργκ και UMMC.

Η Μπορούσια αγωνίστηκε κανονικά στη ημιτελική ρεβάνς με την -επίσης γερμανική- Σααρμπρίκεν και σημείωσε δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας με 3-1.

Ο άλλος επαναληπτικός ημιτελικός, που αρχικά είχε αναβληθεί για λόγους ασφαλείας, ήταν μεταξύ της Όρενμπουγκ και της UMMC, με την πρώτη να έχει το πλεονέκτημα με νίκη 3-1.

Όμως μετά την απόφαση της ETTU ν’ απαγορεύσει από την τρέχουσα σεζόν τη συμμετοχή των ρωσικών συλλόγων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συλλόγων, η ρεβάνς των ημιτελικών ακυρώθηκε και η ομάδα του Ντίσελντορφ κατέκτησε το τρόπαιο, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν

Η Ευρωπαϊκή Ένωση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης γνωστοποίησε επίσης ότι μετά τον Ρώσο πρόεδρο Ιγκόρ Λεβίτιν παραιτήθηκαν, μέχρι νεοτέρας, από τα καθήκοντά τους στη διοίκηση της ETTU ο Λευκορώσος Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ και η Ρωσίδα εκπρόσωπος των αθλητών Πολίνα Μικαΐλοβα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

hellasjournal.com/2022/03/apochori-o-mazepin-apo-ti-haas-etimi-na-antikatastisi-ton-roso-piloto-me-ton-pietro-fitipalnti/

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: