Θρίλερ στην Ανδραβίδα: Πως πέθαναν πατέρας, μητέρα και τα δύο παιδιά, αναμένεται η εξέταση του ιατροδικαστή

Περιπολικά και άνδρες της αστυνομίας έξω από το σπίτι στην Ανδραβίδα όπου βρέθηκαν νεκροί μητ;eρα πατέρας και τα δύο παιδιά τους. Photo via ilialive.gr




Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες βρέθηκαν απόψε νεκροί, ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα, μέσα στο σπίτι τους, στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναμένουν τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής εξέτασης του ιατροδικαστή που βρίσκεται στην Ανδραβίδα, αλλά και τα ευρήματα από τις πρώτες έρευνες μέσα στο σπίτι που βρέθηκαν νεκρά τα τέσσερα μέλη της οικογένειας.

Συγκεκριμένα σήμερα θα συνεχιστεί η αυτοψία από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα στο σπίτι της Ανδραβίδας, όπου βρέθηκαν νεκροί χθες το βράδυ ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πολύωρης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ βρέθηκαν στοιχεία, τα οποία εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, όμως οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο σπίτι, κυρίως η έλλειψη ρεύματος, δεν επέτρεπαν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των ερευνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τη συγκέντρωση στοιχείων μέσα από το σπίτι της οικογένειας, αλλά και τη λήψη καταθέσεων από άτομα που θα μπορούσαν με τις μαρτυρίες τους να συνεισφέρουν στην εξέλιξη των ερευνών.

Οπως μεταδίδει το ilialive.gr οι τέσσερις βρέθηκαν νεκροί, από τον 10χρονο γιο της γυναίκας, παιδί από τον πρώτο της γάμο.

Αν και αρχικά οι αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο κάποιος από τους γονείς να διέπραξε τις δολοφονίες και να αυτοκτόνησε, φαίνεται πως με νεότερα στοιχεία της έρευνας εξετάζουν άλλο πρόσωπο να μπήκε στο σπίτι και να σκότωσε και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για χτύπημα με τσεκούρι στον πατέρα και θάνατο από πνιγμό για τα παιδιά.

Ο 10χρονος γιος της οικογένειας σοκαρισμένος αφού μετέφερε έξω από το σπίτι το αδελφάκι του, κάλεσε σε βοήθεια και άμεσα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Γαστούνης όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψής του, χωρίς όμως να καταφέρουν οι γιατροί να το επαναφέρουν.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ, ilialive.gr

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον αυτόχειρα δολοφόνο της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: