Εκπληκτικό βίντεο: Άοπλο ζευγάρι ηλικιωμένων Ουκρανών διώχνει Ρώσους στρατιώτες από τον κήπο – Τους… γαύγισε και ο σκύλος τους

File Photο Το ηλικιωμένο ζευγάρι και ο… σκύλος τους αντιμετωπίζουν τους Ρώσους στρατιώτες, Screenshot via video dailymail.co.uk




Δείτε ένα ζευγάρι Ουκρανών που αντιστάθηκε σε τέσσερις ένοπλους Ρώσους στρατιώτες που εισέβαλαν στον κήπο τους, διώχνοντάς τους χωρίς όπλα.

Το βίντεο φέρεται να δείχνει Ρώσους να προσπαθούν να λεηλατήσουν σπίτια σε χωριά στο Voznesensk, στην περιφέρεια Mykolayiv της Ουκρανίας, και να κυνηγούνται από τους άοπλους ιδιοκτήτες.

Ένας από τους στρατιώτες πυροβόλησε το όπλο του στον αέρα για να τους τρομάξει, αλλά το ζευγάρι δεν πτοείται – συνέχισαν να φωνάζουν στους άνδρες, κάνοντάς τους χειρονομίες να φύγουν.

Ένας τέταρτος στρατιώτης πέρασε από την πύλη πίσω από τους υπόλοιπους, περίεργος για το επεισόδιο.

Με το χέρι στους γοφούς, η ηλικιωμένη κυρία επέμενε, να φύγουν από την αυλή της. Ο σκύλος της οικογένειας άρχισε να τρέχει πέρα ​​δώθε μέσα από την πύλη ενώ η ομάδα μάλωνε.

Μετά από αρκετή φασαρία, οι Ρώσοι έστρεψαν τα όπλα τους στο έδαφος και ανακατεύτηκαν προς την έξοδο, κλείνοντας την πόρτα πίσω τους.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk

Βίντεο ντοκουμέντο: Σε μυστική τοποθεσία εκπαιδεύονται οι Ουκρανές στα Kalashnikov

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: