Αποτρόπαιο και διαστροφικό: Βασανισμένος μέχρι θανάτου, καμένος και ακρωτηριασμένος βρέθηκε σκύλος στην Καβάλα

Πολίτες και μέλη φιλοζωικών οργανώσεων ενημέρωσαν την αστυνομία προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγικής θανάτωσης του ζώου και να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες της αποτρόπαιας πράξης. AΠΕ – ΜΠΕ/




Μπροστά στην αποτρόπαια εικόνα ενός σκύλου που βασανίστηκε μέχρι θανάτου, βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας πολίτης της Καβάλας, στην περιοχή του περιφερειακού δρόμου, στις παρυφές της πόλης.

  •    Το άτυχο τετράποδο βρέθηκε ακρωτηριασμένο στα μπροστινά του πόδια, φαίνεται επίσης να είχε δεθεί στο λαιμό με δεματικά, ενώ το κεφάλι και ένα μέρος του σώματός του ήταν καμένο.

 Από τη συνολική εικόνα του ζώνου και τα τραύματά που φέρει στο σώμα του δεν είναι ξεκάθαρο αν το σκυλί βασανίστηκε και θανατώθηκε στο συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε ή αν μεταφέρθηκε εκεί.

   Πολίτες και μέλη φιλοζωικών οργανώσεων ενημέρωσαν την αστυνομία προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγικής θανάτωσης του ζώου και να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες της αποτρόπαιας πράξης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ – του ανταποκριτή Β. Λωλίδη
Καβάλα, Greece

Απεργία σε μετρό και ταξί, πολύωρες στάσεις στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου: Απεργούν και τα τρένα στην τραγική επέτειο των Τεμπών * Ακυρώσεις πτήσεων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: