Οργή τηλεθεατών του Netfix κατά απατεώνα του Τinder: «Έριξαν» το προφίλ του στο Instagram [video, photo]

File Photo Εντύπωση προκαλεί η ετοιμότητα του Simon Leviev καθώς μόλις έπεσε το προφίλ του εμφανίστηκαν νέα Screnshoot via Instagram




Ο Σιμόν Χαγιούτ ή αλλιώς Σιμόν Λεβιέβ (Simon Leviev) όπως συνήθιζε να συστήνεται, συνελήφθη στην Ελλάδα πριν από δυο χρόνια καθώς τον αναζητούσαν οι αρχές του Ισραήλ με δράση τόσο στην χώρα τους, όσο και στην Ευρώπη.

Οι παραγωγοί του τηλεοπτικού δικτύου έπεισαν τρία από τα δεκάδες χρεωκοπημένα θύματα του Σιμόν Χαγιούτ, να πουν την ιστορία τους σε ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, με τίτλο “The Tinder Swindler” (ο Απατεώνας του Tinder) κι έτσι βγήκε στο φως η αληθινή ιστορία αυτού του αδίστακτου Ισραηλινού, που είχε καταφέρει να κάνει μεγάλη ζωή με τα λεφτά ανυποψίαστων γυναικών που γνώριζε στη γνωστή εφαρμογή γνωριμιών.

Το ντοκιμαντέρ άρχισε να προβάλλεται τις τελευταίες ημέρες στο Netflix με τεράστια επιτυχία κατακτώντας μία από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Σημειώνεται ότι ο “κοσμοπολίτης” απατεώνας εξέτισε μόλις 5 μήνες φυλάκιση στο Ισραήλ, παρά το ότι αποκόμισε λεία εκατομμυρίων δολαρίων από τα θύματά του σε όλο τον πλανήτη.

Ήτα τόση η οργή κατά του απατεώνα ώστε οι τηλεθεατές άρχισαν να βομβαρδίζουν με χιλιάδες αναφορές το επίσημο προφίλ του στο Instagram

 

Αμέσως όμως μετά ο απατεώνας επανήλθε με νέο προφίλ το οποίο είχε έτοιμο με τίτλο “Preparation is the key to success🛥🛩
my other account was hacked

Εντύπωση προκαλεί ότι ο Σιμόν Λεβιέβ συνεχίζει να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο τα οποία δείχνουν ότι συνεχίζει να διάγει βίο πολυτελή που αρμόζει σε δισεκατομμυριούχο: Αεροπλάνα, πανάκριβα αυτοκίνητα, εντυπωσιακές γυναίκες κοσμούν τα προφίλ του στα social media και μετά την αποφυλάκισή του.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ

 

Ο απατεώνας του Tinder: Η πραγματική ιστορία του Ισραηλινού που χειραγωγούσε γυναίκες και συνελήφθη στην Αθήνα

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: