Ο Γεωργιάδης κατέθεσε στη Βουλή την πράξη αρχειοθέτησης για τη Novartis και αγωγή στον Πολάκη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης, μιλάει από το βήμα και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τον παρακολουθεί ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Συνεχίστηκε και σήμερα η σφοδρή αντιπαράθεση που ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή με αφορμή την τοποθέτηση του βουλευτή Παύλου Πολάκη για την υπόθεση Novartis.

Αφού αρχικά τοποθετήθηκαν ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων, ο λόγος δόθηκε ξανά στον κ. Πολάκη προκειμένου να συνεχίσει την τοποθέτησή του από εκεί που είχε μείνει.

Ο κ. Πολάκης λαμβάνοντας το λόγο είπε ότι δεν πρόκειται να ζητήσει ποτέ συγγνώμη από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη το οποίο ουσιαστικά κατηγόρησε ξανά για εμπλοκή στο σκάνδαλο Novartis.

Λαμβάνοντας μετά το λόγο επί προσωπικού ο κ. Γεωργιάδης κατέθεσε στη Βουλή το σύνολο της πράξης αρχειοθέτησής σε σχέση με τις επί πενταετία διερευνώμενες σε βάρος του κατηγορίες για το σκάνδαλο λέγοντας ότι δεν έχει τίποτε να φοβηθεί.

Σημείωσε ότι 7 εισαγγελείς δεν βρήκαν ούτε καν αποχρώσες ενδείξεις σε βάρος του μετά από πλήρη έλεγχο των οικονομικών του αλλά και των υπουργικών του πεπραγμένων σε σχέση με τις τιμές των φαρμάκων επί της υπουργίας του.

Καταλήγοντας, ο κ. Γεωργιάδης, σημείωσε ότι δεν πρόκειται ποτέ ξανά να απαντήσει στον κ. Πολάκη για αντίστοιχα θέματα και ανακοίνωσε ότι καταθέτει αγωγή σε βάρος του καθώς ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να τον κατηγορεί παρά την αρχειοθέτηση της σε βάρος του κατηγορίας.

«Δεν θα απαντήσω ξανά στον Παύλο Πολάκη ότι και αν ξαναπεί Η μόνη συζήτηση μαζί του θα γίνει στο δικαστήριο, στην αγωγή που καταθέτω» είπε.

Live από την Βουλή: Η συζήτηση μεταξύ κοινοβουλευτικών εκπροσώπων μετά το επεισόδιο με τον Πολάκη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: