Live από την Βουλή: Η συζήτηση μεταξύ κοινοβουλευτικών εκπροσώπων μετά το επεισόδιο με τον Πολάκη

File Photo Άποψη της ελληνικής Βουλής ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




«Δεν έχετε δικαίωμα να ξεπερνάτε τα όρια και με μεθόδους αυτοδικίας να διορθώνετε αυτό που νομίζετε ότι έγινε λάθος» είπε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κώστας Τασούλας αναφερόμενος στο χθεσινό σόου του Παύλου Πολάκη που όπως είπε δημιούργησε μια «δυσάρεστη, αποκρουστική εικόνα» για το κοινοβούλιο.
«Δεν είμαστε εδώ για να σφυγμομετρούμε απόψεις αλλά για να εφαρμόζουμε τον κανονισμό» είπε ο Κώστας Τασούλας και κάλεσε τους 300 βουλευτές να διαφυλάξουν τα έσχατα όρια του κοινοβουλίου «που είναι ο κανονισμός του, που είναι η αρχή της πλειοψηφίας».

 

Η χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, ξεπέρασε όλα τα προγνωστικά, καθώς αποδείχθηκε όχι μόνο επεισοδιακή, αλλά και ημιτελής. Και αυτό, γιατί διακόπηκε οριστικά για χθες το βράδυ και μετά από παύση τουλάχιστον μιας ώρας, στη διάρκεια της οποίας ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης παρέμενε στο βήμα και δεν αποχωρούσε, παρότι η ομιλία του είχε διακοπεί από τον Προεδρεύοντα της συνεδρίασης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Επίθεση της ΝΔ στο ΚΙΝΑΛ για Πολάκη: «Οι ίσες αποστάσεις στη Βουλή, σημαίνουν ταύτιση με τον πολακισμό του ΣΥΡΙΖΑ»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: