Δεν προκύπτουν στοιχεία εμπλοκής Κυπρίων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

File photo: Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα εξέρχεται από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης όπου ενώπιον της 5ης ανακρίτριας κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία ή μαρτυρία για οποιαδήποτε δράση προσώπων από την Κύπρο, σύμφωνα με ενημέρωση από τις κυπριακές αστυνομικές αρχές, σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα υπήρξε επικοινωνία χθες Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, της ηγεσία της Αστυνομίας Κύπρου και της Ελληνικής Αστυνομίας, για ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση βιασμού της ηλικίας 24 ετών Γεωργίας Μπίκα’

Την υπόθεση διερευνά η Ελληνική Αστυνομία σε σχέση και με πληροφορίες και αναφορές ότι κύκλωμα που ενδεχομένως σχετίζεται και με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, δρα στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας προς την Ηγεσία της Αστυνομίας Κύπρου, «από τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές της Ελλάδας, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία ή μαρτυρία για οποιαδήποτε δράση προσώπων από την Κύπρο που να σχετίζεται με οποιοδήποτε κύκλωμα βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης».

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Στα χέρια των ανακριτικών αρχών τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: