Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Στα χέρια των ανακριτικών αρχών τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων [video]

File photo: Η Γεωργία Μπίκα εξέρχεται από το Τμήμα Ασφάλειας Λευκού Πύργου με τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ μέσω ΚΥΠΕ




Στα χέρια των ανακριτικών αρχών φέρεται να έχει περιέλθει μέρος των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε βιασμό σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι που έγινε σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Τα αποτελέσματα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αναμένονται στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και, σύμφωνα με πηγές από το ΑΠΘ, βρίσκονται ήδη στα χέρια των αρχών.

Αυτή είναι μια σημαντική εξέλιξη η οποία αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το αν χορηγήθηκε στην 24χρονη κάποια υπνωτική ή ναρκωτική ουσία, γεγονός που μπορεί να αλλάξει το κατηγορητήριο. Το δείγμα βιολογικού υλικού απεστάλη τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου από το Τμήμα Τοξικολογίας του ΑΠΘ, στο αντίστοιχο της Ελβετίας.

Στο μεταξύ, ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι προσήχθη για κατάθεση στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για κύκλωμα μαστροπείας. Οι άνδρες της αστυνομίας μετά από έφοδο στα σπίτια όσων συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι προχώρησαν σε κατάσχεση κινητών τηλεφώνων.

Ο 27χρονος κατηγορούμενος που αρνείται την κατηγορία του βιασμού, υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε ότι η κοπέλα ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Την Παρασκευή η 24χρονη κοπέλα κατέθετε επί μιάμιση ώρα στην 5η ανακρίτρια που έχει αναλάβει να διερευνήσει την καταγγελία του βιασμού της. Κατέθεσε μάλιστα και κατάλογο μηνυμάτων και κλήσεων που δέχθηκε στο κινητό της την επίμαχη νύχτα.

Τη Δευτέρα, αναμένεται να καταθέσουν κι άλλοι μάρτυρες για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού, την ώρα που είναι σε εξέλιξη και η εισαγγελική έρευνα για την ενδεχόμενη ύπαρξη διεθνούς κυκλώματος μαστροπείας, τα μέλη του οποίου προσπαθούν να παγιδέψουν κοπέλες με τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών, οδηγώντας τις να εκδίδονται σε πάρτι.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

“Αδελφή μου εγώ σε πιστεύω”: Μαζική διαδήλωση συμπαράστασης στην 24/χρονη Γεωργία στο Σύνταγμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: