Μαρτίνς για κλήρωση με Αταλάντα: «Είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να περάσουμε»

File photo Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης για την 13η αγωνιστική της Super League στο Στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης”, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Το δικό του μήνυμα για την κλήρωση με την Αταλάντα έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος χαρακτήρισε δυνατή την ομάδατου Μπέργκαμο, που βρέθηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού στη φάση των πλέι οφ του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει διαρκή βελτίωση η ιταλική ομάδα και προέβλεψε μια «τρομερά δύσκολη συνάντηση». «Είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να περάσουμε, ώστε να πετύχουμε μία ακόμη πρόκριση,» εξήγησε εν συνεχεία. Πάντως, ο Μαρτίνς εξέφρασε την ικανοποίησή του που η ρεβάνς με την Αταλάντα θα διεξαχθεί στην έδρα του Ολυμπιακού, το «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Αταλάντα: «Θα συναντήσουμε μία δυνατή ομάδα. Είναι η ομάδα που περισσότερο από όλες έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια στο ranking της UEFA, ενώ στην Ιταλία κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια είναι η ομάδα που εξελίσσεται περισσότερο στην Ιταλία και είναι πολύ δυνατή, προσανατολισμένη από τον Γκασπερίνι. Επομένως θα είναι μία συνάντηση τρομερά δύσκολη. Όμως είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να περάσουμε, ώστε να πετύχουμε μία ακόμη πρόκριση».

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, απάντησε αν είναι σημαντικό το γεγονός πως η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: «Ναι, για εμένα είναι. Είναι σημαντικό που θα παίξουμε πρώτα εκτός έδρας και μετά μπροστά στους φιλάθλους μας μέσα στο Καραϊσκάκη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό σε αυτόν τον γύρο προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δύσκολη κλήρωση για Ολυμπιακό στα play off του Europa League: Με την ιταλική Αταλάντα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: