Έξι σφαίρες, σύμφωνα με τη νεκροτομή, δέχθηκε το θύμα της δολοφονίας στη Λάρνακα

File Photo: Περιπολικό της Κυπριακής Αστυνομίας – ΚΥΠΕ




Έξι σφαίρες δέχθηκε ο Ευαγγέλου με αιτία θανάτου την εσωτερική αιμορραγία συνεπεία πολλαπλών κακώσεων σώματος και ζωτικών οργάνων προκληθέντα από πυροβόλο όπλο.

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 53χρονου Ανδρέα Ευαγγέλου, που δολοφονήθηκε στην περιοχή Μακένζι της Επαρχίας Λάρνακας, στις 20:30 της Τρίτης (28/12).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής, ο 53χρονος δέχθηκε έξι σφαίρες με αποτέλεσμα να φέρει τέσσερα διαμπερή τραύματα στην πλάτη και δυο τυφλά τραύματα, ένα στο δεξί χέρι και ένα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στο δεξί αυτί.

Αιτία θανάτου η εσωτερική αιμορραγία συνεπεία πολλαπλών κακώσεων σώματος και ζωτικών οργάνων προκληθέντα από πυροβόλο όπλο.

Τη νεκροτομή διενήργησαν οι Αγγελική Παπεττα και Ορθόδοξος Ορθόδοξου.

Τα κλειστά κυκλώματα κατέγραψαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, την επιχείρηση δολοφονίας του Ευαγγέλου και δυο άτομα που φέρονται να εκτέλεσαν την αποτρόπαια πράξη, φαίνεται ότι περιφέρονταν για αρκετή ώρα στην περιοχή του φόνου.

Το θύμα, σύμφωνα με την Αστυνομία δεν κατάφερε να εξέλθει από το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο τον εντόπισαν τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας όταν κατέφτασαν στο σημείο.

Οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν ήδη συλλέξει τεκμήρια από τον χώρο της επίθεσης, ενώ αναμένεται ο βαλλιστικός έλεγχος στους κάλυκες που περισυνελέγησαν από τη σκηνή.

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ
Λάρνακα, Κύπρος

Κύπρος: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Πάμπος Βάσιλας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: