Συμμορία ανηλίκων Κολωνός: Συνελήφθη τέταρτο “σκληρό” μέλος – Φέρεται να είναι εκείνος που μαχαίρωσε 15χρονο [videos]

File photo Εικόνα από την επίθεση στο ΕΠΑΛ. Ο 15χρονος συλληφθείς φέρεται να είναι εκείνος που κρατάει το μαχαίρι, σύμφωνα με τη αστυνομία. Πηγή: glomex MEGA




Ένα ακόμη μέλος της άγριας συμμορίας ανηλίκων που δρούσε στην περιοχή του Κολωνού, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης.

Ειδικότερα, ένας 15χρονος, που κατηγορείται ως μέλος της συμμορίας, γίνεται το τέταρτο κατά σειρά άτομο που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες και για τους υπόλοιπους, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, ο 15χρονος κατά τη διάρκεια της σύλληψης αντιστάθηκε και γρονθοκόπησε τους αστυνομικούς. Μάλιστα τα ίδια τα μέλη της συμμορίας φέρονται να αναρτούσαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις οποίες επεδείκνυαν το οπλοστάσιό τους. Αυτό συμπεριλάμβανε μαχαίρια, ξιφολόγχες, πεταλούδες ακόμη και αεροβόλο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική ομάδα, αρχηγικό στέλεχος της οποίας και οργανωτής επιθέσεων, ήταν 17χρονος που επίσης έχει συλληφθεί. Η συμμορία δρούσε κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, των Σεπολίων και του Κολωνού.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει επίσης και ένα άτομο ονόματι Γιούρι που φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δράση της ομάδας. Πρόκειται για ένα από τα μέλη της συμμορίας που δεν έχουν συλληφθεί – περίπου 10.

Σοκαριστικές εικόνες από τη δράση της συμμορίας

Η αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο εναντίον 15χρονου στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών, έγινε η αρχή του τέλους για τη συμμορία.

Συγκλονιστικά είναι και όσα ανέφερε στην κάμερα του MEGA η μητέρα του θύματος:

“Με πήραν τηλέφωνο και μου είπανε ότι ο γιος σας τσακώθηκε με κάτι παιδιά και όταν πήγα, τον βρήκα μαχαιρωμένο 4 φορές”.

Ο 15χρονος, ο οποίος είναι ο τέταρτος που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, φέρεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να είναι το άτομο που μαχαίρωσε το θύμα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη ανάλυση των βίντεο που είχαν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αποκαλυπτικοί είναι και οι διάλογοι μεταξύ των μελών της συμμορίας στους οποίους ο ένας τους εφιστά την προσοχή ώστε να σβήσουν τα βίντεο από τα κινητά τους τηλέφωνα και να εξαφανίσουν τα στοιχεία για τη δράση τους. Αρχηγός της συμμορίας φέρεται να ήταν ένας 18χρονος, ο οποίος είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες.

Έξι συλλήψεις για το Ελληνικό

Παράλληλα, έξι άτομα, τρεις Έλληνες και τρεις αλλοδαποί, συνελήφθησαν, συνολικά, για την συμπλοκή ανηλίκων, χθες, Τρίτη 9 Νοεμβρίου, στο Ελληνικό, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 16χρονου Έλληνα και ενός 17χρονου Αλβανού, που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Άγρια συμμορία ανηλίκων: Συλλήψεις για μαχαιρώματα, άγριους ξυλοδαρμούς, ληστείες και απόπειρα ανθρωποκτονίας [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: