Η Τότεναμ χρειάζεται υπομονή, δηλώνει ο Κόντε μετά τη νίκη: μεγάλες οι προσδοκίες μας, λέει ο Γιορίς [βίντεο]

Ο προπονητής της Τότεναμ Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στον Χάρι Κέιν κατά τη διάρκεια αγώνα epa09564977 EPA/NEIL HALL




Η Τότεναμ ξεκίνησε δυνατά, χθες κόντρα στη Φίτεσε για το Europa Conference League, στο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της.

Αρχικά πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με τα γκολ των Σον, Λούκας και Κέιν, όμως δυσκολεύτηκε στο φινάλε, μέχρι να φτάσει τελικά στη νίκη με 3-2. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του Λονδίνου χρειάζεται πίστωση χρόνου για να διορθώσει τα αγωνιστικά προβλήματα της:

«Ηταν ένα τρελό ματς και δεν μου αρέσουν αυτού τους είδους τα παιχνίδια, γιατί μπορούν να συμβούν τα πάντα. Κάναμε λάθη, αλλά νικήσαμε και αυτό είναι σημαντικό για τη ψυχολογία της ομάδας. Κάνουμε μια νέα αρχή και η ομάδα χρειάζεται υπομονή, πίστωση χρόνου για να μπορέσει να παίξει με διαφορετικό τρόπο, απ’ ότι έχει συνηθίσει», τόνισε σχετικά ο 51χρονος Ιταλός κόουτς.

Γιορίς: «Με τον Κόντε έχουμε μεγάλες προσδοκίες»

Η Τότεναμ επέλεξε τον Αντόνιο Κόντε ως νέο προπονητή της ομάδας. Ο Ιταλός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023 και η πρόσληψη του αλλάζει τα δεδομένα στην ομάδα του Λονδίνου, όπως δήλωσε σχετικά ο Ούγκο Γιορίς.

Ο Γάλλος διεθνής τερματοφύλακας πιστεύει στον 52χρονο Ιταλό τεχνικό και πείστηκε πως η διοίκηση της Τότεναμ έχει αποφασίσει να επενδύσει στην ενίσχυση της ομάδας, ώστε να πρωταγωνιστήσει στην Premier League: «Η πρόσληψη του Κόντε είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την αναβάθμιση της ομάδας. Δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στους φιλάθλους, αλλά και σε εμάς τους παίκτες για μια καλύτερη συνέχεια. Τώρα όλοι μας πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε πράξη τα όσα θα μας δείξει ένας μεγάλος προπονητής, όπως είναι ο Κόντε.»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Το εξωπραγματικό, νέο Σαντιάγκο Μπερναμπέου αποκαλύπτεται: 800 εκατ. ευρώ για το γήπεδο του μέλλοντος [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: