Αφεντικό του Μάντσεστερ η Σίτι: Επικράτησε της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» με 2-0 [video]

Photo Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζουν μετά το 2-0 επί της Γιουνάιτεντ, Βρετανία, 06 Νοεμβρίου 2021. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY μέσω ΚΥΠΕ




Ούτε τη Σίτι δεν μπόρεσε να κερδίσει στο γήπεδό της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τους “Πολίτες”, οι οποίοι με εμφάνιση πρωταθλητή είχαν τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα προηγήθηκε στο 7’ μετά το αυτογκόλ του Ερίκ Μπαϊγί και διπλασίασε τα τέρματά του με το πλασέ του Μπερνάντο Σίλβα από τη μικρή περιοχή, μερικές στιγμές πριν από την ανάπαυλα.

Από την αρχή της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες. Μετά το αυτογκόλ του Μπαϊγί, ήταν καταιγιστικοί και απειλούσαν συνεχώς με τους Κανσέλο (εξαιρετικός και σήμερα με ασίστ), Ντε Μπρόινε, Φόντεν και Σίλβα. Ωστόσο, ο Νταβίντ ΝτεΧέα με συνεχόμενες καίριες επεμβάσεις, κρατούσε τον δείκτη του σκορ στο 1-0, μέχρι το 45’ και το τέρμα του Σίλβα.

Απογοητευμένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο. EPA/PETER POWELL μέσω ΚΥΠΕ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα, με τους «κόκκινους διαβόλους» να μη μπορούν να ανταγωνιστούν σε κανένα σημείο τη Σίτι και το 2-0 του πρώτου μέρους να παραμένει ως το τέλος. Ο Φόντεν έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 82’ να κάνει το 3-0, αλλά το σουτ που επιχείρησε από τα αριστερά κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Ισπανού τερματοφύλακα και πέρασε άουτ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): ΝτεΧέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μπαϊγί (Σάντσο, 46′), Σο (Τέλες, 80′), Φρεντ (Φαν Ντε Μπέεκ, 80′), Μακ Τόμινεϊ, Φερνάντες, Γκρίνγουντ (Ράσφορντ, 67′), Ρονάλντο.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Κανσέλο, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν, Ντε Μπρόινε, Ζεσούς.

Σε δύσκολη θέση ο Όλε Γκούαναρ Σόλσκιερ. EPA/PETER POWELL μέσω ΚΥΠΕ

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Ο Τσάβι γυρίζει ως Μεσίας για να ξαναχτίσει τη διαλυμένη Μπαρτσελόνα: Ο θρύλος του θα βοηθήσει [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: