Το ατυχές σχόλιο Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά: Εβαλε φωτιά στο διαδίκτυο, εξόργισε τον Κώστα Μπακογιάννη

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, στην αίθουσα του Ελληνικού Κόσμου, Αθήνα, Κυριακή 14 Απριλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Αλέξανδρος Μπελτές




Θύελλα αντιδράσεων πυροδότησε στα social media η πρώτη διαδικτυακή αντίδραση του Γιώργου Κύρτσου στο άκουσμα του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

Twitter και facebook «πήραν φωτιά» καθώς ο ευρωβουλευτής της ΝΔ έκρινε σκόπιμο λίγα μόλις λεπτά μετά την γνωστοποίηση της είδης που συγκλόνισε την Ελλάδα, να προχωρήσει σε μία πολιτική αποτίμηση των επιπτώσεων του θανάτου της Γεννηματά στην εκλογική απήχηση του ΚΙΝΑΛ.

Το τουλάχιστον άστοχο και απρεπές σχόλιο περιέλαβαν οι χρήστεςτου διαδικτύου, ενώ τον ευρωβουλευτή της ΝΔ επετίνησ εκαι ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας ;Μπακογιάννης  σχολιάζοντας στην ανάρτηση Κύρτσου: «Αιδώς Αργείοι!».

 

 

Στην ατυχέστατη ανάρτησή του ο κ. Κύρτσος έγραψε: «Η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο στέλνει κοινωνικά μηνύματα και δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ».

«Βυζαντινά» φαντάσματα με χαλασμένες σόμπες στην Ουάσιγκτον! Η άθλια επίθεση του κ. Ελπιδοφόρου εναντίον της Πρέσβειρας της Ελλάδας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: