Η Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του δολοφονημένου εθνοθφρουρού απαντά στο Γενικό Εισαγγελέα της Κύπρου: Φαίνεται δεν γνωρίζεις τον εξευτελισμό που δεχτήκαμε…

Η κ. Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του δολοφονημένου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου. Φωτογραφία από το ΚΥΠΕ




Στην αναφορά του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη, πως δεν θεωρεί ότι η Νομική Υπηρεσία, έκανε κάτι που δεν ήταν σωστό επί των ημερών του, απάντησε, η μητέρα του Θανάση Νικολάου σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ανδριάνα Νικολάου κάνει λόγο για «μαρτύριο» και «εξευτελισμό», που υπέστη η οικογένεια του Θανάση Νικολάου από την εκπρόσωπο της Νομικής Υπηρεσίας κατά την τελευταία θανατική ανάκριση.

  • Η ανάρτηση της Ανδριάνας Νικολάου

«Μά, κύριε Γενικέ, με όλο τον σεβασμό αλλά, φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις το μαρτύριο και τον εξευτελισμό που δεχτήκαμε, στην τελευταία θανατική ανάκριση, από την εκπρόσωπο σου, και μάς λες τώρα ότι, δεν θεωρείς ότι η Ν.Υ. έχει κάνει κάτι που δεν ήταν σωστό;

Άλλα μάς υποσχέθηκες δημοσίως, ότι θα ήσασταν δίπλα μας και θα βοηθούσατε να φανεί η Αλήθεια, και άλλως πως, μάς έκανε η εκπρόσωπος σου στο δικαστήριο, που μάς κουβάλησε τον εμπλεκόμενο, δήθεν “σαν ενδιαφερόμενο μέρος”, και στο τέλος δεν ήθελε να γραφτεί η αιτία θανάτου στο πόρισμα!

Ήταν αυτή η βοήθεια σας; Να συνεχίσει να μείνει το εξόφθαλμο έγκλημα, ο μαρτυρικός θάνατος του παιδιού μου, στο σκοτάδι; Ξέχασες ότι για 19 ολόκληρα χρόνια η Ν.Υ. είχε το όνομα του παιδιού μου σπιλωμένο με το στίγμα της αυτοχειρίας και επέμενε η υπάλληλος σου με πείσμα να συνεχίσει; Λίγος σεβασμός στην Μνήμη του και στον τιτάνιο αγώνα μας, δεν βλάπτει!!!», έγραψε η Ανδριάνα Νικολάου.

  • Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Δεν θεωρεί ότι η Νομική Υπηρεσία τουλάχιστον, από τότε που ανέλαβε ο ίδιος τα ηνία, έχει κάνει κάτι το οποίο δεν ήταν σωστό, δήλωσε την Πέμπτη, ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Θανάση Νικολάου.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, εξερχόμενος του Ανώτατου Δικαστηρίου και ερωτηθείς σχετικά με τον διορισμό νέων ανακριτών και τη μη αντίδραση και σχολιασμό από πλευράς Νομικής Υπηρεσίας, ο Γενικός Εισαγγελέας είπε ότι «ενημερώσαμε πλήρως τον Προέδρο της Δημοκρατίας για το θέμα».

Σημείωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μέσω του Υπουργικού Συμβουλίου, έχει διορίσει ποινικούς ανακριτές. «Πρέπει να αφεθούν αυτοί να κάνουν τη δουλειά τους, δεν θεωρώ ότι η Νομική Υπηρεσία τουλάχιστον, επί της εποχής που εμείς αναλάβαμε τα ηνία, έχει κάνει κάτι το οποίο δεν ήταν σωστό», ανέφερε.

Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι δεν υπάρχουν ευθύνες όσον αφορά στη Νομική Υπηρεσία, ανέφερε ότι «δεν είμαι εδώ για να αποδώσω ευθύνες σε οποιοδήποτε». Υπάρχουν οι ποινικοί ανακριτές, οι οποίοι έχουν διοριστεί από το Υπουργικό Συμβούλιο, είπε, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μία διαδικασία που είναι σε εξέλιξη.

Σε σχόλιο δημοσιογράφου για τα θέματα εγκληματικότητας, και την καταχώριση σήμερα της υπόθεσης για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, και ερωτηθείς αν επιθυμούσε να σχολιάσει κάτι σχετικά με την υπόθεση, είπε ότι είναι πάγια τακτική «να μην σχολιάζουμε οποιαδήποτε υπόθεση εκκρεμεί στα δικαστήρια». Επανέλαβε, «το τετριμμένο», όπως είπε, ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίον από αρμόδιο δικαστήριο.

Κραυγή αγωνίας της σπουδαίας τραγουδίστριας: «Η Κύπρος είναι ασφαλής για όλους, εκτός από τους Έλληνες», δηλώνει η Κωνσταντίνα -με πατέρα αγνοούμενο από την εισβολή (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: