Ο Νίκος Κουρής καλεί την Μαργαρίτα Θεοδωράκη με εξώδικο για τεστ DNA: Πληροφορίες για πέντε διαθήκες του Μίκη [video]

File photo Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ μέσω ΚΥΠΕ




Νέα σελίδα στην κόντρα μεταξύ της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη και του Νίκου Κουρή – ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη – αποτελεί το εξώδικο που εστάλη από την πλευρά του, με το οποίο καλεί τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να επισκεφτούν μαζί έναν πραγματογνώμονα-γενετιστή, προκειμένου να γίνει τεστ DNA και να διαπιστωθεί εάν είναι αδέλφια.

Οι δύο πλευρές τελούν εν αναμονή του ανοίγματος της διαθήκης του μουσικοσυνθέτη, που πέραν της κατανομής της περιουσίας του αλλά και των πνευματικών δικαιωμάτων του τεράστιου έργου του, συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον για το κατά πόσον ο Μίκης Θεοδωράκης αναγνωρίζει ή αναφέρει τον Νίκο Κουρή.

Ο τελευταίος, στην πρόσφατη εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων έχασε προσωρινά το δικαίωμα να αναφέρεται στον Μίκη Θεοδωράκη ως πατέρα του.

Ο Νίκος Κουρής σε φωτογραφία με τον Μίκη Θεοδωράκη. Πηγή: Screenshot via Youtube
TVmax

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής του ALPHA «T-Live», ο Νίκος Κουρής απέστειλε εξώδικη πρόσκληση και καλεί τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη:

«… Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού (παρειακό επίχρισμα) από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο Γεώργιο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του τεστ DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι ή όχι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου».

Ο ίδιος ο γενετιστής ανέφερε ότι τα αποτελέσματα ενός τέτοιου τεστ βγαίνουν σε περίπου πέντε εργάσιμες ημέρες. Το σημαντικό ραντεβού στο εργαστήριο δικανικής γενετικής στη Γλυφάδα κλείστηκε για τις 25 Οκτωβρίου.

Στο τεστ πρέπει να εξεταστούν 24 ή 41 γενετικοί δείκτες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην ίδια εκπομπή έγινε λόγος για ύπαρξη πέντε διαθηκών του Μίκη Θεοδωράκη, χωρίς να είναι σαφείς οι όποιες διαφορές τους ή η χρονική τους σειρά.

Η ύπαρξη 5 εγγράφων φέρεται ότι δικαιολογείται από κάποια γεγονότα που συνέβησαν το 2015 και άλλαξαν τη βούληση του Μίκη Θεοδωράκη, όπως αναφέρεται στην εκπομπή.

Πληροφορίες από ALPHA

Μυστήριο η διαθήκη Μίκη Θεοδωράκη: Άνοιξε και … δεν άνοιξε – Δεν περιμένουμε εκπλήξεις λέει η Μαργαρίτα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: